Και εγένετο η Αθλητική Ένωση Πικερμίου : ΑΟ Πικερμίου και Αετός ενώνουν δυνάμεις

Σας ενημερώνουμε ότι έγινε δεκτή η ενοποίηση των δυο αθλητικών σωματείων του Πικερμίου από την πλειοψηφία των μελών λαμβάνοντας ιστορικές αποφάσεις στις γενικές τους συνελεύσεις . Τα μέλη του Α.Ο. Πικερμίου Αετός και του Α.Ο. Πικερμίου αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της περιοχής και της κοινωνίας αλλά και τις σύγχρονης αθλητικής παιδείας και εκμάθησης, αποφάσισαν την δημιουργία του συλλόγου με την επωνυμία Αθλητική Ένωση Πικερμίου.

Ο νεοδημιουργηθείς σύλλογος Αθλητική Ένωση Πικερμίου θα απαρτίζεται από τριακόσιους και πλέων αθλητές και θα δραστηριοποιείται στο μπάσκετ και το ποδόσφαιρο.

Δείτε ακόμα:  Θλίψη στον ΠΑΟΚ – Πέθανε ο Αντώνης Κεμανίδης

Για την αθλητική περίοδο 2020-2021 Ναυαρχίδα του συλλόγου είναι το Αντρικό τμήμα μπάσκετ που θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, ακολουθεί η γυναικεία ομάδα που θα αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία της ΕΣΚΑ . Τα αγωνιστικά τμήματα αγοριών θα συμμετέχουν στην Γ’ κατηγορία και στη Β’ οι Κορασίδες. Οι μικρότερες ηλικίες θα αγωνιστούν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα.

Στο ποδόσφαιρο η Αντρική ομάδα θα αγωνιστεί στην Γ’ κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ.

Οι ακαδημίες ποδοσφαίρου, μετά την πρωτοποριακή για την περιοχή μας συνεργασία, με το δίκτυο της ΑΕΚ Development Network η όποια ξεκίνησε πέρσι, θα συνεχιστεί και οι μικροί μας αθλητές θα αγωνιστούν στα αντίστοιχα ηλικιακά τουρνουά και στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ.

Δείτε ακόμα:  Live οι αγώνες της Κυριακής (5/12) σε Γ’ Εθνική & ΕΠΣΑΝΑ

Τα μέλη της προσωρινής διοίκησης.

Γαλάνη Ζαφειρία
Κρίτσαλος Νίκος
Μπουράνης Αριστείδης
Πανώργιας Γιώργος
Στραφιώτης Γιώργος
Χρηστάκης Πέτρος