Και του χρόνου στη Μαρκό ο Τσιγκούλης-«Θα είμαστε ανταγωνιστικοί στη νέα μας πρόκληση»

Το ταξίδι της Μαρκό στη Γ’ Εθνική θα ξεκινήσει με τον Πέτρο Τσιγκούλη στον πάγκο της όπως γνωστοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα.

Ο πολύπειρος τεχνικός είχε την τελική συνάντηση με τους διοικούντες την ομάδα και τα βρήκαν σε όλα για τη συνέχιση της συνεργασίας τους, με αποτέλεσμα να πάνε χέρι-χέρι και τη νέα σεζόν.

Ο πολύπειρος τεχνικός μίλησε στο Epsanastisentra και σημείωσε ότι ο στόχος είναι να είναι ανταγωνιστική η ομάδα στη νέα πρόκληση που της παρουσιάζεται και ευχαρίστησε τη διοίκηση της ομάδας για την ανανέωση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του.

«Κατ’ αρχήν θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση τον κ. Παναγάκο και τον κ. Βόλη και όλο το ΔΣ για την ανανέωση της εμπιστοσύνης με την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας και στη Γ’ Εθνική. Θέλω να δηλώσω ότι θα πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για να καταξιωθεί η Μαρκό στις Εθνικές κατηγορίες μετά τη μακρόχρονη απουσία της από αυτές και την επιστροφή της με τον φετινό τίτλο. Η ανανέωση της εμπιστοσύνης είναι μια δικαίωση στην προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί για να φέρουμε την ομάδα στης υψηλότερες κατηγορίες», τόνισε ο Πέτρος Τσιγκούλης και πρόσθεσε:

«Στην καινούρια πρόκληση πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα καταφέρουμε να παρουσιάσουμε ένα πρόσωπο αντάξιο της ιστορίας της ομάδας. Πλέον θα είμαστε σε καθημερινή επαφή για την υλοποίηση του προγραμματισμού της νέας σεζόν και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις από τη διοίκηση».

epsanastisentra.blogspot.com