Και του χρόνου στη Θύελλα Ραφήνας ο Γεραγωτέλλης – «Έμεινα στην… οικογένεια»!

Παίκτης της Θύελλας Ραφήνας και τη νέα σεζόν θα παραμείνει ο Παναγιώτης Γεραγωτέλλης.

Ο «ψηλός» βρέθηκε σήμερα στα γραφεία των λιγνιτωρύχων και με… συνοπτικές διαδικασίες ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα κάτι που σημαίνει ότι θα φορέσει τη φανέλα της Θύελλας για 9η χρονιά!

Σε δηλώσεις του στο Epsanastisentra ο 27χρονος μεσοαμυντικός σημείωσε ότι μένει στην ομάδα που νιώθει ως οικογένεια και ευχαρίστησε τους Σπύρο Λουκάτο, Χρήστο Μυτιληναίο, το υπόλοιπο ΔΣ της ομάδας και τον προπονητή του Νίκο Μεσολόγγη.

Ο Παναγιώτης Γεραγωτέλλης έγινε ο δεύτερος ποδοσφαιριστής της Θύελλας που ανανεώνει τη συνεργασία του με την ομάδα, μετά τον εμβληματικό αρχηγό Αλέξανδρο Χαρακτίδη, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες κινήσεις από τους λιγνιτωρύχους.

Σε δηλώσεις του στο Epsanastisentra ο 27χρονος σημείωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εξέλιξη αυτή, αφού μέσα σε λίγη ώρα ήρθαμε σε συμφωνία και συνεχίζω στην ομάδα την οποία νιώθω πλέον ως οικογένεια! Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Σπύρο Λουκάτο, τον Χρήστο Μυτιληναίο και τον προπονητή μου Νίκο Μεσολόγγη, καθώς και το υπόλοιπο ΔΣ της Θύελλας. Για τη νέα σεζόν υπόσχομαι να δώσω ξανά τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους που θα θέσει».

epsanastisentra.blogspot.com

Διαβάστε επίσης