Κεντρική ομιλία Μπουρνού στη Ραφήνα! “Η μεγάλη προσέλευση και το προμήνυμα νίκης για την Κυριακή”


Παλμό, ενθουσιασμό και κόσμο είχε η κεντρική προεκλογική ομιλία του δημάρχου Ρ-Π κ. Βαγγέλη Μπουρνούς στην πλατεία της Ραφήνας. “Είμαστε η διοίκηση των έργων και όχι των λόγων” είπε από το βήμα ο επικεφαλής της παράταξης “Σύγχρονη Πολιτεία-Συνεργασία Ενεργών Πολιτών”.

Αφού πρώτα ευχαρίστησε τον κόσμο που γέμισε την πλατεία σήμερα και τον τίμησε με την παρουσία του, ανέφερε πως: “η μεγάλη προσέλευση είναι το προμήνυμα νίκης για την Κυριακή των εκλογών”. “Όλοι μαζί προχωράμε για μια Σύγχρονη Πολιτεία, να κάνουμε τη Ραφήνα, έναν ευρωπαϊκό δήμο. Να πάμε μπροστά και να μην ξαναγυρίσουμε πίσω”, πρόσθεσε ο κ. Μπουρνούς.

“Η πόρτα του γραφείου είναι ανοιχτή σε όλους. Κι αυτό είναι δέσμευση. Είμαστε η διοίκηση των έργων και όχι των λόγων” τόνισε, ενώ ανέφερε πολλά από τα έργα που έχουν γίνει ή έχουν δρομολογηθεί. Όπως: Η αποχέτευση, η αντιπλημμυρική θωράκιση, η ανάπτυξη σε πολλούς τομείς, η ανάπλαση στις πυρόπληκτες περιοχές, τα 4 νέα οχήματα, led φωτισμός, αντιπυρική ζώνη, νεκροταφείο, σύγχρονο κυνοκομείο, χώροι στάθμευσης, γέφυρα Βελανιδιάς”.

Δεν παρέλειψε να κάνει λόγο επίσης γι τα σχολεία. “Κάναμε παρεμβάσεις στις σχολικές μονάδες, προχωράμε την ανέγερση σχολικού συγκροτήματος στο Πικέρμι”, ενώ για τον αθλητισμό είπε: “προχωράει το γήπεδο στην Αρίωνος ενώ είναι στα σκαριά να ξεκινήσουν και δύο κλειστά γήπεδα”.

Εν συνέχεια ανέφερε για το ειδικό σχολείο που έχει πάρει τον δρόμο του, το Κέντρο Υγείας στη Ραφήνα που στόχος είναι να γίνει το Νοσοκομείο της Ανατολικής Αττικής, για τις ενέργειες που γίνονται για την ασφάλεια των πολιτών, την ανακαίνιση πλατειών και παιδικών χαρών, οι νέοι χώροι για στάθμευση, νέα κτίρια και φυσικά το Αμφιθέατρο”.

Μίλησε ακόμα για το εκλογικό σύστημα, που όπως τόνισε “δήμαρχο μπορεί να εκλέξετε την δεύτερη Κυριακή, αν και πιστεύω ότι μπορούμε και από την 1η Κυριακή. Τι να κάνει όμως ένας δήμαρχος άμα δεν έχει την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου”.

“Πρέπει λοιπόν”… συνέχισε” να τελειώνουμε από αυτή την Κυριακή, ζητώ να μας δώσετε ισχυρή πλειοψηφία, αυτοδιοικητική αυτοδυναμία, ζητώ να μας δώσετε καθαρή εντολή και όλοι μαζί να προχωρήσουμε”.

Ακολούθως παρουσίασε τα μέλη και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, ενώ ιδαίτερη ήταν η στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή η σύζυγός του κα Αγνώ Γκαντώνα την οποία ευχαρίστησε προσωπικά που όλες αυτές τις μέρες που εκείνος κάνει τον προεκλογικό του αγώνα, εκείνη τον στηρίζει και είναι πάντα δίπλα του”.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ