Κεντρική ομιλία Βασίλη Πιστικίδη στη Ραφήνα: “Να πάμε μπροστά μαζί με τους πολίτες” (φωτό)

Να πάμε μπροστά μαζί με τους πολίτες ως συνοδοιπόρους, τόνισε ο Βασίλης Πιστικίδης στη κεντρική ομιλία του που πραγματοποιήθηκε στο βράδυ της Παρασκευής, στο DiAngelo στη Ραφήνα.

Ο κ. Πιστικίδης, έκανε μία σύντομη αναδρομή στο έργο που επιτέλεσε ως Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, κάτω από δύσκολες όπως είπε συνθήκες, αφού λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του είχαμε την διεξαγωγή δύο εκλογών, όπως και την εφαρμογή των capital control.

Μιλώντας για το πρόγραμμα του τόνισε πως θα είναι ο εκπρόσωπος των πολιτών της Ραφήνας και το Πικερμίου προς την Κυβέρνηση και πως θα διεκδικεί τα δίκαια του Δήμου.

Κατέθεσε τις προτάσεις του για το μέλλον, μίλησε για τις νέες τεχνολογίες οι οποίες μπορούν να διευκολύνουν τόσο τον Δήμο όσο και τους πολίτες, την δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης, αλλά και την ισότιμη ανάπτυξη της Ραφήνας και του Πικερμίου.

Μετά το πέρας της ομιλίας του ο κ. Πιστικίδης παρουσίασε τον συνδυασμό του ξεκινώντας από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Πικερμίου, και στη συνέχεια εκείνους της Ραφήνας.

Τέλος παρουσίασε και τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους Ραφήνας με τον συνδυασμό “Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Ραφήνας”.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι Αντιδήμαρχοι Αντώνης Παλπατζής και Γιώργος Χαχολάκης, ο πρ. βουλευτής της ΝΔ Νίκος Καντερές,  οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Μισοκοίλης και Κώστας Παροικάκης και ο πρ. Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γιώργος Δουβίτσας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ