Κέντρο Ιππασίας Μαραθώνα! Η ιδανική επιλογή για επίδοξους νέους ιππείς

Οραματιζόμενοι έναν χώρο όπου άλογο και αναβάτης θα “περνάνε” εξίσου καλά… δημιουργήσαμε το 2000 το Κέντρο Ιππασίας Μαραθώνα. Εμπνευστής της ιδέας ενός ιππικού ομίλου με επίκεντρο το ζώο και την αβίαστη σχέση του με τον αναβάτη, ήταν ο Δημήτρης Μαμμόπουλος.

Αναγνωρισμένο από την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, το Κ.Ε.Ι.Μ. αποτελεί την ιδανική επιλογή τόσο για τους επίδοξους νέους ιππείς, όσο και για τους ήδη γνώστες του αθλήματος!

Η προσωπική σχέση σε εμάς παίζει κύριο και καθοριστικό ρολό. Επενδύουμε στους ανθρώπους, ανεξαρτήτως ηλικίας, από τους πιο μικρούς που βρίσκονται στα πρώτα τους βήματα μέχρι τους πιο έμπειρους του ιππικού αθλήματος που στοχεύουν στη διάκριση.

Δείτε ακόμα:  Leuki Koutrela Nail Salon: Πρώτο στις προτιμήσεις σας το μαύρο

Στο Κέντρο Ιππασίας Μαραθώνα φροντίζουμε ώστε το άλογο να έχει ό,τι χρειάζεται για να είναι χαρούμενο και αποδοτικό, όπως καθημερινή έξοδο στα πάντοκς για ξεμούδιασμα, ασυνήθιστα ευρύχωρα και θερμομονωμένα Boxes 16 m2, αλλά και ζεστό νερό για την καθαριότητά του. Από το τάισμα και την επισταμένη καθαριότητα των στάβλων μέχρι το ξύστρισμα, το σέλωμα και την περιποίηση των αλόγων, στο ΚΕ.Ι.Μ. προσφέρουμε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα ιππικών υπηρεσιών.

Πλατεών 57 – “Τσέπι”
19007 Μαραθώνας
Τηλ./Fax: 0030 – 22940 – 57051
κιν.: 0030 – 6932 465 365
email: hersios@otenet.gr

Δείτε ακόμα:  Ντονατσάκια και πιροσκάκια στο Diamond Cafe Ραφήνας