“Κεραμίδα” για Νίκο Ευαγγελάτο – Έμαθε τα… μαντάτα την ώρα της εκπομπής – Μεγάλοι μπελάδες

Τι συνέβη με τον γνωστό δημοσιογράφο και η ανακοίνωση που κυκλοφόρησε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οριστικά διέγραψε η ΕΣΗΕΑ τον Αρη Πορτοσάλτε, όπως αποφάσισε το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ένωσης. Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, καθώς και άλλοι συνάδελφοί του, είχαν παραπεμφθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ για απεργοσπαστική δραστηριότητα, καθώς δεν είχαν συμμετάσχει στην πανελλαδική απεργία που είχε γίνει στις 10 Ιουνίου 2021 ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά.

Δείτε ακόμα:  Έξαλλη η Ματίνα Παγώνη: «Όχι κύριε Ευαγγελάτο! Δεν είναι έτσι»

Για τον ίδιο λόγο, το Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ένωσης Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών αποφάσισε την προσωρινή διαγραφή των εξής έξι δημοσιογράφων: Νίκος Ευαγγελάτος (4 μήνες), Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος (8 μήνες), Βασίλης Παπαδρόσος (6 μήνες), Βασίλης Χιώτης (6 μήνες), Νίκος Υποφάντης (4 μήνες) και Νότης Παπαδόπουλος (4 μήνες).

Ο Νίκος Ευαγγελάτος ξεκίνησε τη φετινή σεζόν από εκεί που άφησε την προηγούμενη. Δηλαδή στην κορυφή της τηλεθέασης με την εκπομπή Live News, η οποία σημειώνει εξαιρετικά νούμερα τα μεσημέρια στο MEGA, παρότι απέναντι του σε όλα τα κανάλια, έχει δυνατά προγράμματα.

Δείτε ακόμα:  «Ένα χρόνο με κεράτωνε με τον Μπισμπίκη!»: O Nτέμης Νικολαΐδης σε εξώφυλλο που προκαλεί ερωτηματικά

Ο γνωστός δημοσιογράφος δουλεύει σκληρά μαζί με την ομάδα του και μάλιστα εκτός από τα… νούμερα, μίλησαν για αυτόν και τα επίσημα στελέχη του καναλιού του.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Τι λες τώρα» μίλησε ο γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του MEGA, Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Ο μεγάλος νικητής της φετινής σεζόν, μέχρι στιγμής, είναι το MEGA», σχολίασε ο κ. Μαλέλης για την επιτυχημένη και ανοδική πορεία του σταθμού και συνέχισε: «Ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι σταθερά πρώτος, με τεράστια διαφορά από το δεύτερο», τόνισε για το γνωστό δημοσιογράφο που παρουσιάζει την εκπομπή LIVE NEWS.

Δείτε ακόμα:  Survivor: Η μεγάλη διαφοροποίηση στον φετινό κύκλο

sportdog.gr