Κερατέα: Μία ακόμα επιτυχία στην πάταξη της μάστιγας των ναρκωτικών (φωτό)

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής συγχαίρει τους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Κερατέας για τη σύλληψη νεαρού ημεδαπού δράστη, κατηγορούμενου για κατ’ επάγγελμα διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (χασίς).

Ειδικότερα, κατόπιν σχετικών πληροφοριών οι οποίες είχαν περιέλθει στην συγκεκριμένη Υπηρεσία για τον συλληφθέντα, σύμφωνα με τις οποίες κατ’ εξακολούθηση προέβαινε σε εμπόριο ναρκωτικών ουσιών, άμεσα τέθηκε σε παρακολούθηση τόσο ο ίδιος, όσο και η οικία του, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί η εγκληματική του δράση.

Δείτε ακόμα:  Γλυκά Νερά: Νέα τροπή στις έρευνες - Η Καρολάιν είδε τον δολοφόνο της, τι κατέθεσε ο Μπάμπης

Σε διενεργηθείσα κατ’ οικον αστυνομική επιχείρηση που σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πληθώρα αντικειμένων που αποδεικνύουν την εγκληματική του δράση, σχετιζόμενη με το εμπόριο ινδικής κάνναβης (χασίς).

Ο ανωτέρω, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, όπου ομολόγησε τον τρόπο με τον οποίον δρούσε το προηγούμενο διάστημα.

Για άλλη μία φορά οι συνάδελφοί μας στο Τμήμα Ασφαλείας Κερατέας επέδειξαν ζήλο, επαγγελματισμό και αυταπάρνηση προσφέροντας τα μέγιστα στην καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και ευχόμαστε οι επιτυχίες να συνεχιστούν.

Δείτε ακόμα:  Στα χέρια της ΕΛΑΣ αδίστακτος κακοποιός που λήστευε εκκλησίες - Είχε σκοτώσει νεωκόρο με τσεκούρι!