Κεραυνοί Αλαφούζου: Η σκληρή απάντηση στον Νίκο Χατζηνικολάου

Δημοσίευμα της «Καθημερινής» το οποίο παρουσιάζει τον Νίκο Χατζηνικολάου να εμπλέκεται στην υπόθεση Novartis, προκάλεσε την οργισμένη αντίδρασή του μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής και άνοιξε τον ασκό του Αιόλου σε ό,τι αφορά στις σχέσεις του με τον Γιάννη Αλαφούζο στον οποίο ανήκει η εφημερίδα.

«Είναι πολύ χαμηλό το ηθικό σου ανάστημα για να με πιάνεις στο στόμα σου, να βγάλεις το σκασμό Γιαννάκη», είπε μεταξύ άλλων.

Τώρα, με ανάρτησή του, ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού και ισχυρός άνδρας του ομίλου ΣΚΑΪ ρίχνει κι εκείνος τα βέλη του προς τον Χατζηνικολάου προειδοποιώντας ότι οι δυο τους θα λύσουν τις διαφορές τους μέσω της Δικαιοσύνης:

«Απάντηση στην ΥΣΤΕΡΙΑ Έχω κάνει σωστά και λάθη. Όμως : 1. Δεν έχω εκβιάσει τραπεζίτες για να με υπερδανείσουν 2. Δεν έχω ζητιανέψει σε επιχειρηματίες για να ζω πολυτελώς 3. Δεν έχω γλύψει Κυβερνήσεις για να μου χαρίζουν τα χρέη μου προς Δημόσιο. Τα υπόλοιπα στην Δικαιοσύνη».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, από τη μεριά του, δεν άφησε το θέμα να λήξει εκεί αφού «χτύπησε» με νέα ανάρτηση:

«Θα ζητήσει η εισαγγελία από τη Novartis τις διαφημιστικές της δαπάνες επί Φρουζή ώστε να δημοσιευθούν για να δούμε ποιοί τα πήραν χοντρά και τώρα λασπώνουν όσους έλαβαν ψίχουλα ή και τίποτε; Τι λες Γιαννάκη; Συμφωνείς να δημοσιευθούν;».

Όπως φαίνεται, το θέμα δεν θα λήξει εδώ…

dailymedia.gr