Κέρδισαν το χειροκρότημα τα “Παιδιά του Βουνού” και η κα Τασούλα Δημοπούλου

OAuthException: (#200) Missing Permissions

Τα “Παιδιά Του Βουνού” με την παράσταση ¨Με…κυμάν ή μη…..κυμάν” υποδέχτηκαν τον κόσμο στον ανακαινισμένο χώρο του θεάτρου Γυμνασίου Λυκείου Ραφήνας, ο οποίος φτιάχτηκε από την αρχή.!

Η παράσταση ήταν εξαιρετική, έφερε την υπογραφή της Παιδαγωγού Τασούλας Πανταζή – Δημοπούλου (με εθελοντική προσφορά από το 1988 παρακαλώ) και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. Τόσο η ίδια όσο και όλα τα “Παιδιά του Βουνού”, τα οποία έχουν καταθέσει το ταλέντο τους σε όλες τις παραστάσεις στις οποίες έχουν συμμετάσχει.

Ο δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης με τον αντιδήμαρχο Γιώργο Κοκκόλη και τον Γιώργο Δουβίτσα του ΔΟΠΑΠ αφού ευχαρίστησαν τον κόσμο για την παρουσία τους, αναφέρθηκαν στο πως ήταν η αίθουσα του θεάτρου όταν την παρέλαβαν και πως την έφτιαξαν. Σπασμένα καθίσματα,κακός ήχος,πατώματα και δάπεδα.

Δείτε ακόμα:  Στα ναυπηγεία Σπανόπουλου το Super Runner - Πότε θα έρθει στη Ραφήνα

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην ευαισθησία του κύριου Κοκκόλη για τον χώρο αυτόν μιας και υπήρξε μαθητής αυτού του σχολείου και εκείνος με την σειρά του έδωσε την υπόσχεση πως κάθε μέρα θα μπαίνει και ένα λυθαράκι σε κάθε σχολείο του Δήμου μας, με την βοήθεια και της κυρίας Βλαχάκη με σκοπό τα σχολεία του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου να είναι πρότυπα για όλη την Αττική.

Το παρόν στην όμορφη εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης,οι αντιδήμαρχοι Βαγγέλης Μπουρνούς, Αντώνης Παλπατζής, Δήμητρα Τσεβά ,Γιώργος Κοκκόλης,,ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γιώργος Δουβίτσας, η Χρυσούλα Βλαχάκη και πλήθος κόσμου που γέμισε την ανακαινισμένη αίθουσα του θεάτρου.