Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για τη μεγάλη συναυλία με τους Πάνο Κατσιμίχα & Βασ. Καζούλη στη Ραφήνα

Το irafina.gr εξασφάλισε για τους αναγνώστες του 5 διπλές προσκλήσεις για την μεγάλη συναυλία  με τους Πάνο Κατσιμίχα και Βασίλη Καζούλη την Παρασκευή 22 Ιουνίου στο Κολυμβητήριο της Ραφήνας.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα με το όνομα σας, το Email σας και στο μήνυμα γράφετε «Συναυλία» και συμπληρώνεται τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Τέλος πατήστε «Αποστολή».

Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 20 Ιουνίου, στις 23:00 το βράδυ και οι νικητές θα ανακοινωθούν την επόμενη μέρα μέσα από την σελίδα irafina.gr.

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

Φόρμα Επικοινωνίας

Ο Πάνος Κατσιμίχας και ο Βασίλης Καζούλης υποδέχονται το καλοκαίρι με τον πιο μελωδικό τρόπο, στη Ραφήνα, στον υπέροχο χώρο του κολυμβητηρίου.

Οι νότες από τα παλαιότερα αλλά και τα πιο νέα τραγούδια των δύο αγαπημένων ερμηνευτών θα πλημμυρίσουν την ατμόσφαιρα δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό σκηνικό που όμοιό του δεν έχετε ξαναζήσει. Το καλοκαίρι ανοίγει μελωδικά παρέα με τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες υπό τους ήχους των πιο αξέχαστων και διαχρονικών τραγουδιών.

Κατσιμίχας και Καζούλης στα πιο ώριμα και στα πιο καλύτερά τους.

Σημεία προπώλησης:

Δημοτικό κολυμβητήριο Ραφήνας

Cafe G ( Νέα Μάκρη )

Από το δίκτυο καταστημάτων Γερμανός,COSMOTE

Και μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα Ticketmaster.gr