Καιρός: Έκτακτη προειδοποίηση Αρναούτογλου για νέο κύμα κακοκαιρίας – Πού θα «χτυπήσει»

Για επιδείνωση του καιρού αύριο, Σάββατο (11/11/2017) στη Βόρεια Ελλάδα, προειδοποιεί, μέσω ανάρτησης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, o γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει, «στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική – βορειοδυτική Θεσσαλία, καθώς και στη Μακεδονία προβλέπεται από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (11/11/2017) μουντός καιρός με αρκετή συννεφιά, περιορισμένη ορατότητα και αρχικά ασθενείς βροχές κατά διαστήματα».

Σύμφωνα με τον κ. Αρναούτογλου, «συννεφιά κατά διαστήματα θα επικρατήσει στα υπόλοιπα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, ενώ με αρκετή ηλιοφάνεια θα κυλήσει το Σάββατο μέχρι και το μεσημέρι στα υπόλοιπα ανατολικά και νότια νησιωτικά τμήματα».

Δείτε ακόμα:  Νέα στοιχεία για τον ιερέα που προφυλακίστηκε το καλοκαίρι για βιασμό και πορνογραφία ανηλίκων

Ωστόσο, όπως γράφει, «προς το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά, οι βροχές στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική – βορειοδυτική Θεσσαλία, καθώς και στη Μακεδονία θα ενταθούν και στα βορειοδυτικά είναι πιθανό να εκδηλωθούν και καταιγίδες. Ένα σύντομο πέρασμα από γενικά τοπικές και ασθενείς βροχές αναμένεται μέχρι και το απόγευμα και στα υπόλοιπα δυτικά και κεντρικά ηπειρωτικά τμήματα και πιθανώς στο βόρειο Αιγαίο. Στην υπόλοιπη νότια Ελλάδα, ο καιρός θα παραμείνει καλός με αρκετή ηλιοφάνεια».

Δείτε ακόμα:  Υπουργείο Εργασίας για κακοκαιρία: Τι αναφέρει για τους εργαζόμενους που απασχολούνται σε εξωτερικούς χώρους

«Βροχές κατά διαστήματα αναμένονται μέχρι και αργά το βράδυ του Σαββάτου στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο, όπου και δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και καταιγίδες, καθώς και στη δυτική –βορειοδυτική Θεσσαλία, στη Μακεδονία και βαθμιαία και στη Θράκη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν κατά τόπους μόνο αυξημένες συννεφιές», καταλήγει ο γνωστός μετεωρολόγος.

www.newsbomb.gr