Καιρός: «Προσοχή το Σάββατο»! Προειδοποίηση Αρναούτογλου για ισχυρά φαινόμενα


Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα της Παρασκευής και ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για ισχυρά φαινόμενα το Σάββατο.

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ με κάθε λεπτομέρεια αναλύει τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα που θέλουν τον καιρό να αλλάζει προς το χειρότερο με διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά να προκαλούν πολλές βροχές και ισχυρές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Εξηγεί, μάλιστα, το αίτιο της… παρέλασης βροχοπτώσεων, είναι ένας μεγάλος μετεοπρωταγωνιστής, ένα βαρομετρικό χαμηλό… μαμούθ, στην καρδιά της Ευρώπης, το οποίο με τα ακραία κράσπεδά του θα κατορθώσει να στέλνει ισχυρές βροχές και στη χώρα μας.

Δείτε ακόμα:  Νέα καταδίκη για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, τη Βίκυ Σταμάτη και τον Νίκο Ζήγρα

«Προσοχή! Kακοκαιρία το Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της δυτικής, κεντρικής και βορειας Ελλάδας με ισχυρές βροχές αλλά και θυελλώδεις νοτιάδες! Λεπτομέρειες για το πότε θα εκδηλωθούν τα φαινόμενα μέσα στην ημέρα ανα περιοχή στο δελτίο καιρού στην ΕΡΤ3, που δίνει στον καιρό το χρόνο και τη λεπτομέρεια που του αξίζουν» έγραψε στη σελίδα του στο Facebook.

Δείτε, λοιπόν, στο βίντεο όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου μη αποκλείοντας το ενδεχόμενο από την ένταση των βροχών να προκύψουν προβλήματα:

Δείτε ακόμα:  Εξωτικές χορεύτριες προσφέρουν σέξι σόου σε σπίτια με... απολυμαντικά και μάσκα! (βίντεο)

dokari.gr