Κύκλωμα εκβιαστών: Φωτογραφίες ντοκουμέντο με χρυσά όπλα, πίτμπουλ και τατουάζ “Βασιλιάς των Βασιλέων”!

“Καμάρωνε” για τη… συλλογή του ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος εκβιαστών με συνεργάτες αστυνομικούς. Φωτογραφιζόταν να κρατά κάθε είδους όπλο, από απλά περίστροφα μέχρι “ούζι”.

Ο 35χρονος, ο οποίος φέρεται ως ο “ιθύνων νους” πίσω από το μεγάλο κύκλωμα στον Πειραιά δεν κρατούσε κρυφές τις προτιμήσεις του σε οπλισμό, αναρτώντας σχετικές φωτογραφίες του στα social media.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, εμφανιζόταν πάνω σε γρήγορες μοτοσικλέτες, αποκαλύπτοντας την αγάπη του για την ταχύτητα, ενώ το πολύ γυμνασμένο σώμα του, σε στιλ μπόντι – μπίλντινγκ, έφερε μεγάλα τατουάζ.

Όμως, από όλα τα τατουάζ, ένα είναι το ξεχωριστό: Αυτό που ο 35χρονος έχει “χτυπήσει” στο χέρι του και γράφει “king of kings”, δηλαδή “βασιλιάς των βασιλέων”…

Δείτε ακόμα:  Παγώνη για έξαρση κορονοϊού: Η κατάσταση έχει ξεφύγει

Η επίμαχη φράση που έχει χαραγμένη ο 35χρονος έχει προκαλέσει προβληματισμό στην αστυνομία μήπως παραπέμπει σε κάποια άλλη εγκληματική οργάνωση, στην οποία έχει ανάμιξη ο συγκεκριμένος.

Πολλά στοιχεία προκαλούν έκπληξη, και ένα από αυτά είναι και η σκηνή όπου ο 35χρονος φωτογραφίζεται να κραδαίνει ένα χρυσό πιστόλι, ενώ σε άλλη εικόνα διακρίνεται με δύο σκυλιά πιτμπούλ.

Σύμφωνα με τις αρχές, μέλη του κυκλώματος διοργάνωναν και έπαιρναν μέρος σε κυνομαχίες, αλλά και χαρτοπαίγνια καζίνο με απώτερο σκοπό την τοκογλυφία.

Δείτε ακόμα:  Επεισόδιο αστυνομικού με πολίτη που δεν φόραγε μάσκα: «Θα δείτε τι θα πάθετε»

Οι αποκαλύψεις από τη δράση του κυκλώματος διαδέχονται η μία την άλλη: Επίορκοι αστυνομικοί που κατηγορούνται για συμμετοχή στην οργάνωση, προσέφεραν υπηρεσίες, μετά τη βάρδιά τους, σε ανθρώπους του υποκόσμου.

Τον 35χρονο “καίει” με την κατάθεσή του πρώην συνεργάτης του στο κύκλωμα εκβιαστών.

newsit.gr