«Κυνηγός κεφαλών» ο Αντώνης Παλπατζής!


Άμεση η αντίδραση του Αντιδημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Αντώνη Παλπατζή μόλις έμαθε από κάτοικους στις Μαρίκες ότι κάποιος ασυνείδητος είχε κλαδέψει και αποθέσει τα κλαδιά σε διάφορα σημεία στην περιοχή.

Η διαμαρτυρία των κατοίκων ήταν έντονη αλλά και οι ενέργειες του κ. Παλπατζή άμεσες και συντονισμένες με την αρμόδια υπηρεσία πρασίνου του Δήμου εντοπίζοντας τον αλλοδαπό, εκ Πακιστάν, κηπουρό ο οποίος είχε αναλάβει την κοπή αλλά και την αποκομιδή από τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου, ο οποίος όμως δεν γνώριζε ότι ο εν λόγω κηπουρός θα πετάξει όπου βρει τα βλαστικά υπολείμματα και μάλιστα σε απόσταση αρκετά μεγάλη από το σημείο κοπής, νομίζοντας ότι δεν θα μπορέσει κάποιος να τον εντοπίσει.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Μεγάλη επιχείρηση για τον καθαρισμό ακτών και υποθαλάσσιου χώρου από την Αργυρά Ακτή έως το Κόκκινο Λιμανάκι!

Ο κ. Παλπατζής, αφού εντόπισε τον κηπουρό, τον ανάγκασε να περισυλλέξει όλα τα βλαστικά υπολείμματα, όπως και έγινε δίνοντας την δική του απάντηση σε όσους νομίζουν ότι μπορούν να παρανομούν και να μην έχουν επιπτώσεις.