Κίνηση – ματ του ALPHA με τον «Σασμό»

Απόλυτα δυσαρεστημένοι είναι οι ιθύνοντες του ALPHA με τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει το «The Bachelor» με τις αλλαγές να είναι προ των πυλών.

Την ώρα που ο «Σασμός» εξακολουθεί να σαρώνει τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο γενικό σύνολο, το ριάλιτι του σταθμού καταφέρνει να μένει στα μονοψήφια παρά το γεγονός πως παίρνει lead in της τάξεως του 25% – 29%, γεγονός που αποδεικνύει πως το κοινό έχει στρέψει το ενδιαφέρον του αλλού.

Δείτε ακόμα:  Τάμτα: Θα παντρευτεί τον Πάρη Κασιδόκωστα;

Ο ALPHA, λοιπόν, έχει στα άμεσα σχέδιά του να «ψαλιδίσει» τον τηλεοπτικό χρόνο του «The Bachelor» στα επεισόδια της Τετάρτης και της Πέμπτης, προκειμένου να αυξήσει αυτόν του «Σασμού». Αυτή τη στιγμή η αγαπημένη σειρά ξεκινά στις 21:00 και ολοκληρώνεται στις 22:30, με το ριάλιτι να ακολουθεί αμέσως μετά και να ρίχνει τίτλους τέλους στις 00:30.

To πιθανότερο είναι ο «Σασμός» να γίνει… δίωρος και να ολοκληρώνεται στις 23:00, αφήνοντας έτσι μόλις μισή ώρα «αναπνοής» στις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, οι οποίες παίζουν τις ίδιες μέρες 22:00 – 23:30.

Δείτε ακόμα:  Νέος έρωτας γεννιέται στον «Σασμό»! Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια

Αν γίνει αυτό, θα μιλάμε για τεράστιο πλήγμα στον ΑΝΤ1, καθώς τον Αλέξη Παππά και τα κορίτσια του δεν τους λες και ανταγωνιστικό προϊόν…

dailymedia.com.gr