Κιβωτός του Κόσμου: Έστειλαν μηνύματα σε παιδαγωγούς να λένε «καλά λόγια» για τον πατέρα Αντώνιο!

Εντολή να εκθειάζουν το έργο και τον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο φέρεται πως έλαβαν σήμερα μέσω μηνύματος οι παιδαγωγοί των δομών της «Κιβωτού του Κόσμου».

Μήνυμα που τους ζητά να νουθετούν τα παιδιά των δομών να λένε καλά λόγια για το έργο της «Κιβωτού» και για τον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο φέρεται πως έλαβαν σήμερα οι παιδαγωγοί των δομών. Άγνωστο ακόμα παραμένει από ποιον εστάλη το συγκεκριμένο μήνυμα.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες,στις 4 Νοεμβρίου παιδαγωγός της δομής της Καλαμάτας κατήγγειλε στην κεντρική δομή, αντιπαιδαγωγικές συμπεριφορές με την ίδια τη δομή να απαντά την επόμενη μέρα με απόλυση της καταγγέλουσας παιδαγωγού.

«Μάτωναν τα χέρια τους από την τσάπα»

Παράλληλα, παιδαγωγοί της δομής στην Καλαμάτα καταγγέλουν απάνθρωπες συμπεριφορές προς τα παιδιά τα οποία εργάζονταν πολλές φορές στα χωράφια της δομής κάτω από τον καυτό ήλιο μέχρι που πολλές φορές «μάτωναν τα χέρια τους από την τσάπα».

Επίσης μιλούν για ένα «σύστημα μόνιμων απολύσεων» που διατηρούσε η «Κιβωτός» όποτε οι παιδαγωγοί εξέφραζαν την αντίθεσή τους για ορισμένες συμπεριφορές ή και την περιέργειά τους για το έργο της δομής.

«Νυχτερινά μπάνια»

Από την καταγγελία του 19χρονου προκύπτουν επίσης ορισμένα περίεργα περιστατικά που περιλαμβάνουν νυχτερινά μπάνια του πατέρα Αντώνιου με ορισμένα παιδιά της δομής στην Καλαμάτα.

Ο ίδιος ο 19χρονος αποκάλυψε πως είχε πάει και ο ίδιος μαζί με τον πατέρα Αντώνιο σε ένα νυχτερινό μπάνιο και ο ίδιος τον είχε αγγίξει σε σημείο που δεν θα έπρεπε.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.