Κιβωτός του Κόσμου: Η πρώτη αντίδραση της μητέρας του 15χρονου που κατηγορεί τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος του 15χρονου, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για την ποινική δίωξη που έχει δεχτεί ο πάτερ Αντώνιος ενώ η μητέρα του 15χρονου έκανε στην εκπομπή την πρώτη της δήλωση.

Αντιμέτωπος με την κακουργηματική κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση βρίσκεται ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου πατέρας Αντώνιος.

Οι ραγδαίες εξελίξεις δρομολογήθηκαν μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας και αφορά τις καταγγελίες που είχαν διατυπώσει σε βάρος του ένας 19χρονος, πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου και ένας 15χρονος, ο οποίος είναι ακόμα και σήμερα φιλοξενούμενος σε δομή της οργάνωσης.

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος του 15χρονου, μίλησε για την υπόθεση, λέγοντας πως τώρα δικαιώνονται όσα έχουν ισχυριστεί τα παιδιά.

«Η κ. εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ασέλγεια παρά το ότι κυκλοφορούσαν πληροφορίες πως δεν θα ασκηθεί. Είναι βαρύτατη η κατηγορία και αυτό που ζητάει η μητέρα είναι η προφυλάκιση του ιερέα η οποία είναι μία επούλωση των τραυμάτων των παιδιών, εκμεταλλεύτηκε τα ανήλικα τέκνα για να κάνει ασελγείς πράξεις. Το παιδί είναι συνεχώς με τη μητέρα του καθώς δεν μπορεί να βρίσκεται στη δομή πλέον. Αυτό που μου μεταφέρει είναι πως δεν θα πάψει να αγωνίζεται μέχρι να υπάρξει η προφυλάκιση του ιερέα. Είχε δεχτεί απειλές για να αλλάξει τις καταγγελίες από μέλη που ανήκαν στη δομή. Είναι τα μέλη που διώκονται τώρα για ποινικές πράξεις. Μετά το Πάσχα θα κληθεί να καταθέσει ο πάτερ Αντώνιος».

Η πρώτη αντίδραση της μητέρας του 15χρονου

Η μητέρα του 15χρονου που κατηγορεί τον πάτερ Αντώνιο μίλησε αποκλειστικά στο «Χαμογέλα και Πάλι!».

«Είναι η πρώτη δικαίωση του παιδιού μου. Περιμένω όμως να μπει φυλακή και να πληρώσει για αυτά που έκανε στον γιο μου. Από την αρχή, πίστεψα όσα μου περιέγραψε και ό,τι βίωσε δίπλα σε αυτόν τον παπά. Το παιδί μου είναι χάλια ψυχολογικά. Προσπαθώ να τον έχω όσο μπορώ ήρεμο».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.