Κιβωτός του Κόσμου: Ποιοι είναι οι Αλεξάνδρα Μαρτίνου και Γιώργος Πρωτόπαππας που μπαίνουν στο ΔΣ

Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση της σύνθεσης του νέου διοικητικού συμβουλίου στην «Κιβωτό του Κόσμου», όπως ανακοίνωσε νωρίτερα την Τρίτη η υφυπουργός Πρόνοιας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, δύο από τα πρόσωπα που προκρίνει η υφυπουργός για να αναλάβουν τη διοίκηση, είναι άνθρωποι με μακρά πορεία στη διαχείριση οργανισμών και δομών για τα παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Super Κατερίνα” του Alpha, πρόεδρος του νέου ΔΣ θα αναλάβει η Αλεξάνδρα Μαρτίνου, σύζυγος του εφοπλιστή Ανδρέα Μαρτίνου, γνωστή για την αίσθηση της κοινωνικής προσφοράς τη και πρόεδρος της Ένωσης ”Μαζί για το Παιδί”.

Επίσης, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το ΔΣ θα αποτελείται από 5-6 μέλη και ανάμεσα στα πρόσωπα που θα το απαρτίζουν θα είναι είναι ο Γιώργος Πρωτόπαππας, γενικός διευθυντής στα “Παιδικά Χωριά SOS”.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η κυρία Μιχαηλίδου συνομίλησε μαζί τους τηλεφωνικά τη Δευτέρα και τους ζήτησε λόγω της τεχνογνωσίας και της εμπειρίας που έχουν να αναλάβουν αυτές τις κρίσιμες θέσεις.

Επίσης, στη νέα διοίκηση θα είναι ένας δικαστικός λειτουργός και ένα άτομο που θα αναλάβει την οικονομική διαχείριση.

Σκιαγραφόντας, νωρίτερα, τα πρόσωπα που θα είναι στη νέα διοικήση της ΜΚΟ “Κιβωτός του Κόσμου”, η Δόμνα Μιχαηλίδου σημείωσε ότι “είναι άνθρωποι που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην παιδική προστασία σε παιδιά σε κλειστές δομές είτε σε ανοιχτές δομές, που είναι ειδικοί παιδικής προστασίας και γνωρίζουν πώς να τρέχουν μπροστά τέτοιες δομές“.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έως σήμερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της “Κιβωτού” ήταν άγνωστο, καθώς δεν ήταν αναρτημένο στο site της ΜΚΟ.

Έτσι, σύμφωνα με την εκπομπή “Super Κατερίνα”, προκύπτει το ερώτημα πώς έστελναν με εισαγγελική εντολή παιδιά στις δομές της ΜΚΟ του πατρός Αντωνίου, την ώρα που οι άνθρωποι που ήταν στο τιμόνι ήταν άγνωστοι.

Επίσης, υπάρχει μια πληροφορία ότι η “Κιβωτός του Κόσμου” δεν ήταν εγγεγραμμένη στα μητρώα των ΜΚΟ.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.