Κιβωτός του Κόσμου: Σάλος για τις ομαδικές βαπτίσεις παιδιών με νονά την πρεσβυτέρα (φωτό & βίντεο)

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για κακοποιήσεις, ξυλοδαρμούς, εξαντλητικές τιμωρίες ακόμα και ασέλγεια εντός των δομών της Κιβωτού του Κόσμου. Πέρα όμως από αυτές τις εξαιρετικά σοβαρές κατηγορίες, που απομένουν να αποδειχθούν και να κριθούν από την ελληνική Δικαιοσύνη, εντύπωση προκαλούν οι μαρτυρίες γονέων φιλοξενούμενων παιδιών που κάνουν λόγο για παράτυπες βαπτίσεις παιδιών από τον πατήρ Αντώνιο, με νονά σε αρκετές περιπτώσεις τη σύζυγό του, πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή.

Κιβωτός του Κόσμου: Καταγγελίες για διπλές βαπτίσεις παιδιών από τον πατέρα Αντώνιο με νονά την πρεσβυτέρα
Ειδικότερα, όπως φαίνεται και από ανάρτηση στον λογαριασμό της Κιβωτού του Κόσμου στο Facebook, στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2018 είχε πραγματοποιηθεί ομαδική βάπτιση στη βίλα – δωρεά του αλευροβιομήχανου Κωνσταντίνου Λούλη – στο Διμήνι του Βόλου.

“Μέσα σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης και συγκίνησης όλη η οικογένεια της Κιβωτού έδωσε το παρόν της το Σάββατο 22/9 και την Κυριακή 23/9 στην μεγάλη χαρά των 9 παιδιών μας στην ομαδική βάπτιση στο σπίτι μας στον Βόλο.

Με την βοήθεια του Ιησού Χριστού άλλα 9 παιδιά μας κατόπιν κατήχησης και ύστερα από μεγάλο ζήλο και πόθο τους για την πίστη μας, οι ίδιοι ζήτησαν και έλαβαν το φώτισμα της Θείας βαπτίσεως-μυστηριο παλιγγενεσίας και αναγέννησης γι’ αυτο και έλαβαν νέα ονόματα τα οποία είναι :

Εμμανουήλ – Ιάκωβος
Βασίλειος – Σέργιος
Κωνσταντίνος – Βάκχος
Μάρκελλος – Κήρυκος
Θεόδωρος – Βίκτωρας
Δαυίδ – Ιώβ
Μάριος – Αριστοτέλης
Σωτηρία – Κοσμούλα
Μαριάνθη – Άννα
ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ” αναφέρει η ανάρτηση της Κιβωτού.

Εξάλλου, πίσω στα 2016 είχε τελεστεί στη Πωγωνιανή Ιωαννίνων ομαδική βάπτιση 17 παιδιών.

Να υπενθυμίσουμε πως το θέμα με τις διπλές βαπτίσεις παιδιών είχαν θίξει γονείς σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega, καταγγέλοντας τον επικεφαλής της Κιβωτού και τους συνεργάτες του ότι, ενώ τα παιδιά τους είχαν ήδη χριστιανικά ονόματα, προχωρούσαν και σε νέο μυστήριο. Μάλιστα, ανέφεραν ότι έδιναν και δεύτερο όνομα στα παιδιά, ενώ πολλές φορές δεν ζητούσαν καν την άδεια από τους γονείς.

“Έδωσαν στο παιδί ένα άλλο όνομα ενώ γνώριζαν από την πρώτη στιγμή πού βρίσκομαι. Το παιδί το βάφτισαν με το όνομα “Γεώργιος” και ακόμα αυτό το όνομα έχει μείνει. Έχει θέματα, μπορεί και να οφείλεται και σε αυτό γιατί φωνάζοντάς τον Μιχάλη, μετά έγινε Γιώργος, έχει διάφορα προβλήματα ψυχολογικά, γιατί είναι σαν διχασμένη προσωπικότητα πολλές φορές”, δήλωσε στο Mega η μητέρα ενός τρίχρονου αγοριού.

thetoc.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.