«Κιβωτός του Κόσμου»: Στο σπίτι στη Ραφήνα ο φάκελος με την απόφαση για απομάκρυνσή του π. Αντωνίου (φωτό & βίντεο)

Την απομάκρυνση του πατέρα Αντωνίου από την «Κιβωτό του Κόσμου» για λόγους προστασίας των ανήλικων αποφάσισαν με διάταξή τους οι εισαγγελείς ανηλίκων οι οποίες διενεργούν την ποινική προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.

Οι δύο εισαγγελικοί λειτουργοί αυτεπαγγέλτως προχώρησαν στην κίνηση αυτή που αφορά εκτός από τον πατέρα Αντώνιο και τρία ακόμα πρόσωπα για λόγους προστασίας των ανήλικων παιδιών που φιλοξενούνται στη δομή.

Με βάση αυτήν τη διάταξη απαγορεύεται στα τέσσερα πρόσωπα να έχουν οποιαδήποτε σχέση με την «Κιβωτό του Κόσμου».

H εισαγγελική διάταξη ισχύει για ενενήντα μέρες και μετά θα πρέπει να επικυρωθεί με δικαστική απόφαση. Αφορά τα τέσσερα πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο κάδρο των ποινικών ερευνών. Με την κίνησή τους αυτή οι εισαγγελείς αποσκοπούν στο να παραμείνει μακριά από τα ανήλικα ο πατέρας Αντώνιος και τα άλλα τρία πρόσωπα για να μην μπορούν να επηρεάσουν τα ανήλικα που φιλοξενούνται στη δομή.

Μέχρι τώρα οι νομικοί παραστάτες του ιερέα δηλώνουν ότι δεν έχουν παραλάβει το σχετικό έγγραφο το οποίο ωστόσο έχει παραδοθεί στο σπίτι του ζεύγους στα Ραφήνα.

Από την στιγμή που έχει φτάσει στο σπίτι, το έγγραφο θεωρείται ότι του έχει παραδοθεί.

Με την έρευνα εις βάρος του να αφορά τέσσερα κακουργήματα, αλλά και με κατηγορίες για κακοποίηση, ο πατέρας Αντώνιος επιμένει από την πρώτη στιγμή στην στάση του ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα του αποδίδονται.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.