Κλείδωσαν, έκατσαν στον καναπέ και αυτοκτόνησαν… Διπλή αυτοκτονία έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Πρώτα ο 34χρονος αυτοπυροβολήθηκε και ακολούθησε η 30χρονη, σε μια ακόμα ανατροπή…
Η ιατροδικαστική εξέταση για την οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο, με τα δύο αδέλφια, τον Β.Γ. 34 ετών και την Κ.Γ. 30 ετών να δίνουν τέλος στη ζωή τους, κάνει κυριολεκτικά την ανάσα να κόβεται.

Τα δύο νέα παιδιά κλείδωσαν την πόρτα, έκατσαν στον καναπέ που υπήρχε στο δώμα του διαμερίσματός τους στην οδό Ολυμπίας και έβαλαν τέρμα στη ζωή τους… Δεν υπήρξε αδελφοκτονία, ούτε εγκληματική ενέργεια.

Πρώτα ο 34χρονος αυτοπυροβολήθηκε και ακολούθησε η 30χρονη, σε μια ακόμα ανατροπή των αρχικών εκτιμήσεων, που ήθελαν την Κ.Γ. να πυροβολεί τον αδελφό της και στη συνέχεια να αυτοκτονεί.

«Συνάγεται διπλή αυτοκτονία με χρονική σειρά πρώτα του ανδρός και έπειτα της γυναικός», φέρεται να αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση.

Δείτε ακόμα:  Παππούς 89 ετών χορεύει με την εγγονή του σε νησιώτικο γλέντι και γίνεται viral! (βίντεο)

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ τα δύο πανομοιότυπα σημειώματα που άφησαν τα αδέλφια έχουν σταλεί σε ειδικό γραφολόγο, για να διαπιστωθεί αν αυτά έχουν γραφτεί από το ίδιο πρόσωπο, ή από δύο διαφορετικά.

Σοκαρισμένο το χωριό καταγωγής της οικογένειας
Η καταγωγή της χαροκαμένης οικογένειας είναι από το Κηπουρείο Γρεβενών και εκεί όλοι οι συγγενείς, είναι σαστισμένοι, σοκαρισμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί.

«Όλοι αυτό συζητάνε, πως έγινε και απορούν πως βρέθηκε το πιστόλι εκεί μέσα;», είπε χαρακτηριστικά στο Star ο Π.Κ., θείος των αυτοχείρων.