Κλειστά Σχολεία; Ποιες είναι οι σκέψεις της κυβέρνησης για μετά τις γιορτές

Η πανδημία συνεχίζει κανονικά την αρνητική πορεία της, και οι θλιβεροί δείκτες που καταγράφονται καθημερινά δεν αφήνουν περιθώρια παρά μόνο για αποφάσεις ουσιαστικές, που δυστυχώς δεν λαμβάνονται από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι ειδικοί κρούουν συνεχώς τον κώδωνα του κινδύνου, όμως ο πρωθυπουργός ο οποίος πράττει και αποφασίζει κατά δική του αποκλειστική βούληση, δεν ακούει κανέναν και κάνει ό,τι εκείνος θέλει! Η Επιτροπή των Ειδικών δεν δίστασαν χθες να προτείνουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην ανοίξουν τα σχολεία μετά την εορταστική περίοδο.

Σκέψεις για κλειστά σχολεία μετά τα Χριστούγεννα

Στο τραπέζι επισήμως έχει μπει και το κλείσιμο των σχολείων μετά τις γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Μερίδα των επιστημόνων υποστηρίζει την επαναφορά της τηλεκπαίδευσης μετά τις γιορτές και εάν αυτή η άποψη επικρατήσει θα υπάρξει εισήγηση για κλειστά σχολεία και πάσης φύσεως εκπαιδευτικές δομές.

Καπραβέλος: «Να κλείσουν τα σχολεία»

Επιστήμονες δύο εβδομάδες πριν έχουν εκφράσει δημόσια την τοποθέτηση για κλείσιμο των σχολείων. Συγκεκριμένα ο διευθυντής Β’ ΜΕΘ Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος είχε τονίσει πως αυτό πρέπει να γίνει άμεσα καθώς θα υπάρχουν συνέπειες της μόλυνσης των παιδιών στις μεγαλύτερες ηλικίες».

«Το επιχειρησιακό σχέδιο για την πανδημία έχει αποτύχει. Να κλείσουν τα σχολεία και να εφαρμοστεί lockdown στους ανεμβολίαστους», είχε δηλώσει ο κ. Καπραβέλος.

newsbreak.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.