“Κλειδώνει” την παραμονή η Θύελλα Ραφήνας, την Κυριακή στην Παλλήνη!

Την Κυριακή 8/3/2020, θα διεξαχθεί η 23η αγωνιστική του 6ου ομίλου (μόλις 4 παιχνίδια πριν το φινάλε) της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και η Θύελλα Ραφήνας θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Παλληνιακό, στην Παλλήνη, στο τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι με ομάδες από την Ανατολική Αττική (μετά τον Αχαρναικό και την Μαρκό).

Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τους δύο αφού για τους ” Λιγνιτωρύχους” με νικηφόρο αποτέλεσμα «κλειδώνουν» και μαθηματικά τον στόχο της παραμονής, για δε τον Παλληνιακό θα δώσει ελπίδες για να ξεφύγει από την «επικίνδυνη» ζώνη του υποβιβασμού που βρίσκεται.

Την αναμέτρηση θα διευθύνουν ο διαιτητής κ. Ζαχαρόπουλος Αθανάσιος (ο οποίος είχε οριστεί και πέρυσι στο αντίστοιχο παιχνίδι, που είχε ισόπαλο αποτέλεσμα και άφησε με πάρα πολλά παράπονα τους “πράσινους”, ελπίζουμε φέτος να έχει καλύτερη απόδοση και να σφυρίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες του, αφού πρόκειται για καλό διαιτητή), με βοηθούς τον κ Σόφια Αθανάσιο από την Ένωση μας και τον Μερτζεμέκη Παναγιώτη από τον σύνδεσμο Σάμου, με παρατηρητή διαιτησίας τον κ Ζώρζο Εμμανουήλ του συνδέσμου Αθηνών.

Στην διάθεση του προπονητή κ. Ν. Μεσολόγγη  δεν θα βρίσκονται: οι τραυματίες Σύρακας Γρηγόρης, Παπαδόπουλος Λευτέρης, Σαντίκου Άγγελος και ο αρχηγός Αλέξανδρος Χαρακτίδης,.