Κλειστά την Τετάρτη Δημοτικά & Νηπιαγωγεία σε Ραφήνα & Πικέρμι – Δείτε γιατί


Κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη 27/11, Δημοτικά και Νηπιαγωγεία στη Ραφήνα και το Πικέρμι λόγω συμμετοχής των εκπαιδευτικών στις εκλογές του σωματείου τους.

Για το θέμα αυτό, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης “Αλέξανδρος Δελμούζος”, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση

Σχετικά με τη χρήση της συνδικαλιστικής άδειας για τη συμμετοχή στη Γ.Σ. και στις εκλογές του Συλλόγου μας

Με αφορμή ερωτήματα πολλών συναδέλφων εκπαιδευτικών, Διευθυντών Δημοτικών Σχολείων αλλά και Προϊσταμένων Νηπιαγωγείων για την Τετάρτη 27/11/2019 ημέρα Γενικής Συνέλευσης και εκλογών του Συλλόγου μας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής σας κάνουμε γνωστά τα παρακάτω :

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Δεν τον ρίχνει κάτω ο κορονοϊός!

α) Για την ημέρα αυτή, αιτηθήκαμε ως σύλλογος και λάβαμε για τα μέλη του Συλλόγου μας άδεια μιας ημέρας από τη Δ/νση ΠΕ Ανατολικής Αττικής για τη συμμετοχή τους στη Γ.Σ. και στις εκλογές μας.

β) Η άδεια χορηγείται από τη Δ/νση ΠΕ Ανατολικής Αττικής μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου μας και δεν αφορά γενικό κλείσιμο των σχολικών μονάδων ( εγγραφές νέων μελών θα γίνονται την ημέρα της Γ.Σ. και των εκλογών είτε με την κατάθεση υπεύθυνης δήλωσης ( μόνιμοι) ή είτε με καταβολή της συνδρομής στον ταμία( αναπληρωτές- αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΠΕ).

Δείτε ακόμα:  Κορωπί: Συνελήφθη ο δράστης που πυροβολούσε έξω από ΚΕΠ με έναν τραυματία – Έπεσε σε μπλόκο της ΔΙΑΣ

γ) Όσοι συνάδελφοι δεν επιθυμούν να εγγραφούν μέλη του Συλλόγου μας είναι υποχρεωμένοι τη μέρα εκείνη να βρίσκονται στο σχολείο τους.

δ) Την ημέρα εκείνη οι εφορευτικές επιτροπές θα χορηγούν βεβαίωση συμμετοχής . Ο Σύλλογος σε κάθε περίπτωση θα «καλύψει» μόνο τα μέλη του.