Κλωτσιές και γροθιές από 15 άτομα σε 14χρονους για ένα κινητό! Στο νοσοκομείο ένας ανήλικος

Εκτός ελέγχου τείνει να μετατραπεί η κατάσταση με τις συμμορίες ανηλίκων – νεαρών, «χτυπώντας» μάλιστα και στους πλέον κεντρικούς δρόμους της Αττικής. Αυτή τη φορά στόχος έγινε μία παρέα 14χρονων μαθητών, ένας εκ των οποίων μάλιστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες μετά από ξυλοδαρμό.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου, στη λεωφόρο Κηφισίας στην Κηφισιά, όταν μπροστά στην τετραμελή παρέα του 14χρονου εμφανίστηκε μία ομάδα περίπου 15-20 ατόμων.

Όπως αργότερα, μαζί με τον πατέρα του, κατήγγειλε στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας η πολυμελής ομάδα άρχισε να τους βρίζει και να τους απειλεί. Δύο μαθητές πρόλαβαν να φύγουν τρέχοντας, ωστόσο, ο 14χρονος κι ένας φίλος του εγκλωβίστηκαν και δέχτηκαν άγρια επίθεση με κλωτσιές και γροθιές.

Μάλιστα, ένας από τους επίδοξους ληστές πέταξε ένα μπουκάλι στο πρόσωπο του 14χρονου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο μέτωπο, να αιμορραγήσει και να μεταφερθεί για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο. Όλα αυτά για να αρπάξουν ένα κινητό τηλέφωνο και τα χρήματα που είχαν πάνω τους οι μαθητές. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι το περιστατικό συνέβη σε ένα πολύ κεντρικό σημείο της Κηφισιάς, σε ώρα που κυκλοφορούσε αρκετός κόσμος.

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.