Κοινότητα Βαρνάβα για την συνάντηση στο Υπ. Συγκοινωνιών: Η κοροϊδία καλά κρατεί, Προετοιμάζουμε κινητοποιήσεις,

Στην συνάντηση που είχαμε σήμερα με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Συγκοινωνιών, κ.Ξιφαρα, παρουσία του Δημάρχου κ.Τσιρκα, εμού και του Κοινοτικού συμβούλου Γιώργου Ηλία, θέσαμε το ζήτημα του εμπαιγμού (κοροϊδίας) από πλευράς του ιδιώτη πού λέγεται ΚΤΕΛ ,αναφορικά με την συγκοινωνιακη κάλυψη του χωριού μας με την Αθήνα.

Του προσκομίσαμε το έγγραφο που απαντούσε στην Κοινοβουλευτικη ομάδα του ΚΚΕ , ύστερα από την σχετική αναφορά του, με την οποία κοινοποίησε στην βουλή την απόφαση της Κοινότητας Βαρνάβα για αστική διασύνδεση με τον Δήμο Διονύσου και συγκεκριμένα με την Δημοτική Κοινότητα Αγ.Στεφανου.

Στο συγκεκριμένο απαντητικό έγγραφο, το Υπουργείο έλεγε ότι η συγκοινωνιακη εξυπηρέτηση των περιαστικών περιοχών θα διερευνηθεί , θα τεκμηριωθει και θα αξιολογηθεί με συγκοινωνιακα κριτήρια, στο πλαίσιο του νέου Γενικού Σχεδιασμού Μεταφορών Αττικής( ΓΜΣΑ).

Δείτε ακόμα:  Το κάλεσμα της Βανίτας Σωφρόνη για την επίσκεψη Μητσοτάκη στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Λαυρεωτικής

Διαβάζοντας το, ο γεν . Γραμματέας μας απάντησε ότι τώρα θα γίνει ο διαγωνισμός για την συγκεκριμένη μελέτη… ΔΗΛΑΔΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΌ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ !!!!!

Εμείς εμμειναμε στην άμεση κάλυψη από τον ΟΑΣΑ ,μακριά από κριτήρια “κοστους -οφελους” που οδήγησαν στην απομόνωση του χωριού.

Δεσμεύτηκε ότι θα έχει συνεργασία με τον ΟΑΣΑ και το ΚΤΕΛ και θα μας απαντήσει μέχρι της 15 Οκτωβρίου.
Δεν εφησυχαζουμε.
Υπογράφουμε το ψήφισμα του Κοινοτικού συμβουλιου και προετοιμαζουμε κινητοποιησεις ,καθώς η κοροϊδία καλά κρατεί.

Δείτε ακόμα:  Η αστυνομία περιμένει τις καταθέσεις των θυμάτων από την επίθεση των οπαδών - Έγιναν 44 προσαγωγές στη Ραφήνα

Σπυρος Ηλίας

Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα