Κοινότητα Βαρνάβα: Μόνο ψέματα και απαξίωση από την Διοίκηση Τσίρκα – Κυπαρίσση

Ανοιχτή επιστολή στην Διοίκηση Τσίρκα – Κυπαρίσση από την Κοινότητα Βαρνάβα

Πέρασαν δύο χρόνια θητείας της Διοίκησης Τσίρκα, Κυπαρίσση, που εκλέχτηκαν με τις πλάτες της ( Δύναμη Πολιτών),Παρατάξεις ανεξάρτητες δήθεν, ακομματιστες δήθεν, Δημοτικοί σύμβουλοι Αιωνόβιοι πού άσκησαν διοίκηση με Λοΐζο – Ψινακη και τώρα συνδιοικουν, με την εικόνα του τόπου μας να χειροτερεύει!!!!

Δεν είναι ικανοί, δεν θέλουν να προσφέρουν;;;
Είναι οι καταλληλότεροι για να εφαρμόζουν τις κυβερνητικές, Ε.Ε. εντολές που απαξιώνουν τις υπηρεσίες του Δήμου
για να τα δώσουν όλα σε εργολάβους, πού δεν προβαίνουν σε προσλήψεις και έχουν έρμαια ανθρώπους που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, πού εφαρμόζουν το αποτυχημένο σχεδιασμό του Καλλικράτη-Κλεισθενη, “που δεν ιεραρχουν έργα αναγκαία για τις κοινότητες, εφόσον δεν αποφέρουν ικανοποιητικά κέρδη για τους εργολάβους”

Δείτε ακόμα:  Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης: Στάση στο μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη - Συνεχίζει προς Νέα Μάκρη (φωτό & βίντεο)

Το χωριό μας θυμίζει βομβαρδισμενο τοπίο, απλά πράγματα καθημερινότητας φαντάζουν επίτευγμα όταν και άμα υλοποιούνται!!!!

Καθρέπτες για την οδική ασφάλεια ακομα έρχονται από το 2019, όπως και η διαγραμμιση πού τόσο αναγκαία είναι.

Καθαριότητα, ηλεκτροφωτισμος, ύδρευση πού τόσο έχει ταλαιπωρήσει ειδικά τον οικισμό της Παραλίας, καθώς και το βόρειο τμήμα του χωριού μας, δεν είναι αυτονόητο να υπάρχουν!!!!

Το οδικό δίκτυο σε άθλια κατάσταση και άκρως επικίνδυνο με υποσχέσεις και ψέματα αυτά τα δύο χρόνια για την αποκατάσταση τους.

Δείτε ακόμα:  Τρεις μεγάλες παραλίες της Ανατολικής Αττικής για βουτιές… με άνεση - Οι δύο στο Δήμο Μαραθώνα

Η συγκοινωνία θεωρείται Πολυτέλεια!!!!

Η υποβάθμιση συνεχίζεται, ο σχεδιασμός τής χωματερής υλοποιείται και ο Δήμαρχος ευχαριστεί τον Πατουλη όπου βρεθεί και όπου σταθεί.

Ο συνέταιρος του Αντιδήμαρχος Κυπαρισσης ευχαριστεί τον Κόκκαλη Πρόεδρο του ΕΣΔΝΑ για την ανύπαρκτη Πολιτική Προστασία, πού υλοποιεί και κατασκευάζει την Χωματερή!!!!!

Ως εδώ!!! Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας!
Η καλή θέληση συνεργασίας από έμας αυτά τα δύο χρόνια (χωρίς να θεωρείται αδυναμία) με την Διοίκηση του Δήμου δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα διότι από την πλευρά τους το μόνο που υπάρχει είναι τα ψέματα και η απαξίωση.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα - Μαραθώνας: Εκκίνηση της διαδικασίας συλλογής δηλώσεων ιδιοκτησίας στο πλαίσιο εκπόνησης ρυμοτομικού σχεδίου - Ποιους αφορά

Δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα πλέον, είναι δοκιμασμένοι, αποτυχημένοι και επικίνδυνοι για τον τόπο μας.

Μόνοι μας θα παλέψουμε το Εγκλημα τής Χωματερής στον τόπο μας, καθώς συνδημότες από όλο το Δήμο τους έχουν πάρει χαμπάρι ότι το παιχνίδι είναι στημένο και θα αγωνιστούν μαζί μας.

Μόνοι μας θα πρέπει να αντιδράσουμε ως τοπική Κοινότητα και να διεκδικήσουμε αυτά που μας χρωστάει η Διοίκηση Τσίρκα-Κυπαρίσση όπως και οι προηγούμενοι τους.
Σύντομα θα καλεσθείτε γιατί τίποτα ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ.

Σπύρος Ηλίας Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα