Κόλαφος η Αδριανή Ζουναλή για τον Λάλα: «Διαπίστωσα ότι ήταν ένας ασόβαρος, αδίστακτος και μεγάλος απατεώνας»

Για τη δικαστική της διαμάχη με τον Θανάση Λάλα μιλά στο Reader.gr η κυρία Αδριανή Ζουναλή.

Με αφορμή τη χθεσινή κράτηση του δημοσιογράφου, που επιτέθηκε σε δικαστικό επιμελητή σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, η κυρία Ζουναλή εξηγεί πώς έφτασαν σε αντιδικία με τον κ. Λάλα και πού βρίσκεται σήμερα η υπόθεση.

Η Αδριανή Ζουναλή συνεργάστηκε με τον Θανάση Λάλα το 2008 για την έκδοση του περιοδικού FAQ. Όπως λέει στο Reader.gr, η ίδια δεν τον γνώριζε προσωπικά, ο δημοσιογράφος «την κυνήγησε» και έβαλε και κοινούς φίλους να την προσεγγίσουν και έτσι αποφάσισε να συνεργαστούν».

«Η σχέση μας δεν ήταν υπαλληλική, ήταν συνεταιρική και μάλιστα πήρα και την ομάδα μου που δούλευε στο εμπορικό τμήμα του ραδιοφωνικού σταθμού Galaxy» απαντά στους ισχυρισμούς του κ. Λάλα ότι η κυρία Ζουναλή ήταν εργαζόμενη στην εταιρεία του και ότι έχει μηνύσει την εταιρεία και όχι τον ίδιο, κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά. «Η μήνυση είναι και στην εταιρεία και στον ίδιο προσωπικά» λέει κατηγορηματικά στο Reader.gr η εκδότρια.

Δείτε ακόμα:  Πρόσωπο έκπληξη στον ΑΝΤ1 εν όψει Euro

Σε ερώτηση για το πώς «τα έσπασαν» τελικά με τον δημοσιογράφο, η Αδριανή Ζουναλή εξηγεί ότι όταν είδε ότι καθυστερούσε το άνοιγμα της εταιρείας, του ζήτησε μέχρι να συσταθεί η εταιρεία να συμμετέχει με 25% στα έσοδα (που έφταναν όπως λέει στα 120.000 ευρώ την εβδομάδα) με εκκαθάριση εξαμήνου.

«Η FAQ άνοιξε τον Μάρτιο και τέλη Ιουλίου μου ζήτησε να πληρώσουμε τους εργαζόμενους τον Σεπτέμβριο, μετά τις διακοπές. Εγώ δεν μπορούσα να δεχτώ κάτι τέτοιο. Ήξερα ότι έδινε 7.000 ευρώ την ημέρα για να κάνει διακοπές με την Άννα Δρούζα στο κότερο. Και δεν θα πληρώναμε τα παιδιά;» λέει χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμα:  Survivor διαρροή 12/4: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία (video)

«Έκανα φασαρία και τελικά τα παιδιά πληρώθηκαν αλλά είχαν μπει ψύλλοι στα αυτιά μου για τα οικονομικά της εταιρείας. Έτσι πήγα στο λογιστήριο και είδα ότι είχε περάσει στην εταιρεία άσχετα πράγματα. Έστειλα ανθρώπους να μαζέψουν τα πράγματά μου και του έστειλα εξώδικο γιατί διαπίστωσα ότι ήταν ένας ασόβαρος, αδίστακτος και μεγάλος απατεώνας» σημειώνει η κυρία Ζουναλή.

Η μη εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του κ. Λάλα πιστοποιείται, όπως διευκρινίζει, και από την ταυτότητα του FAQ, όπου με κίτρινη επισήμανση ήταν τυπωμένο «αν ο οδηγός που διαβάζετε σας αρέσει, επικοινωνήστε με τη Αδριανή γιατί είναι δική της ιδέα».

Δείτε ακόμα:  «Μπορεί να την πάει στα δικαστήρια»! Η ξαφνική επίθεση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στη Μαρίνα Πατούλη για την οικογενειακή βία

Η κυρία Αδριανή διερωτάται πώς γίνεται ένας άνθρωπος να δραστηριοποιείται επαγγελματικά ενώ δηλώνει πτωχευμένος. «Μου οφείλει από το 2008, εδώ και 11 χρόνια 200.000 ευρώ. Εδώ και 11 χρόνια παριστάνει τον κοσμικό και τον καλλιτέχνη και είναι γνωστό ότι χρωστά σε κάθε τι που περπατάει, πετάει ή κολυμπάει» καταλήγει αγανακτισμένη η Αδριανή Ζουναλή.

*Η κυρία Ζουναλή είναι εκδότρια και αρχισυντάκτρια του περιοδικού Elegant Travel Greece.