Κοπή πίτας και βραβεύσεις για την Θύελλα Ραφήνας (φωτό & βίντεο)

Στο Αμφιθέατρο του Γυμνασίου – Λυκείου Ραφήνας, οι «Λιγνιτωρύχοι» έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους το απόγευμα της Κυριακής και βράβευσαν τους αθλητές που πέτυχαν την είσοδο τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Δημήτριος, του Ιερού Ναού της Παντοβασίλισσας Ραφήνας, ο οποίος ευχήθηκε επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, υγεία σε όλα τα μέλη του ΔΣ, και στους αθλητές καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Το καλωσόρισμα έκανε ο Χρήστος Μυτιληναίο, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και τόνισε πόσο σημαντικό είναι για τον σύλλογο να βραβεύει τους αθλητές του συλλόγου που πέτυχαν την είσοδο τους σε Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Χρήστος Παπακωνστνατίνου, ο οποίος έκανε τον απολογισμό της χρονιάς, και ανέφερε μεταξύ άλλων τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, σε οικονομικό και αθλητικό επίπεδο, τόσο η διοίκηση όσο και οι παίκτες τους τελευταίες μήνες, που δεν μπορούσε η ομάδα να αγωνιστεί στην φυσική της έδρα λόγω των εργασιών για την αλλαγή χλοοτάπητα. Ευχαρίστησε τους παίκτες, και το τεχνικό τιμ και ανέφερε πως για τους παραπάνω λόγους ευελπιστεί σε μία καλύτερη επιχορήγηση από την πλευρά του Δήμου, σε σχέση με πέρσι. Τέλος ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδα

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών που πέτυχαν την είσοδο τους σε Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Ο επικεφαλής της “Νέας Αρχής” και πρ. Δήμαρχος κ. Βασίλης Πιστικίδης βράβευσε τον Μιχάλη Αγγελακόπουλο

Ο επικεφαλής της “Δημοτικής Αλλαγής” κ. Σπύρος Κάρλος βράβευσε τον Αλέξανδρο Γεωργούλια

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Μώρος βράβευσε τον Βαγγέλη Τσάκωνα

Και τέλος ο Δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς βράβευσε τον ανιψιό του Ορέστη Χρήστου

Στην ομιλία του ο κ. Μπουρνούς ανέφερε πως είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο να βραβεύει τον ανιψιό του. Επίσης είπε πως προτίμησε να δεχθεί το κόστος και να μην παραλάβει νωρίτερα το γήπεδο καθώς υπήρχαν προβλήματα με την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα και πως όσο αφορά την επιχορήγηση των ομάδων, όλα τα συνυπολογιστούν όταν έρθει η ώρα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκτός των παραπάνω, οι Αντιδήμαρχοι Δήμητρα Τσεβά, Παναγιώτης Καλφαντής, Χρήστος Τσεμπέρης, Δημήτρης Κατσουλάκης και Ανδρέας Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Δήμας, από την Τριγλία Ραφήνας ο Κώστας Κοζής, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ από την αντρική ομάδα και τις Ακαδημίες και σύσσωμο του ΔΣ των  «Λιγνιτωρύχων»

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ