Κορονο-πάρτι στη Συγγρού: “Παραπλανήθηκα…” λέει η 24χρονη – Περιγράφει πώς παγιδεύτηκε

Μια εντελώς διαφορετική εκδοχή από αυτή που είδε το φως της δηµοσιότητας δίνει η 24χρονη που φέρεται να διοργάνωσε πάρτι µε 30 άτοµα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, εν µέσω των έκτακτων µέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Μιλώντας στη Realnews, αρνείται κατηγορηµατικά ότι έκανε κάτι τέτοιο, το οποίο, λόγω των σοβαρών προβληµάτων υγείας που αντιµετωπίζει, θα την οδηγούσε µε µαθηµατική ακρίβεια σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στην περίπτωση που ασθενούσε από τον ιό. «Είναι άδικο αυτό που συµβαίνει. Ουδέποτε διοργάνωσα κάποιο πάρτι. Αλλωστε, λόγω της βαριάς -από κάθε άποψη- κατάστασης της υγείας µου, είµαι στον υψηλότατο βαθµό επικινδυνότητας. Θα ήταν εντελώς αυτοκτονικό για εµένα να το κάνω. Ακόµη και σήµερα είµαι τροµοκρατηµένη από αυτό που συνέβη, γιατί δεν γνωρίζω αν θα εκδηλώσω συµπτώµατα COVID-19, κάτι που θα µε οδηγήσει σε ΜΕΘ».

Δείτε ακόμα:  Καιρός meteo: Καλοκαιρινό Σάββατο με αφρικανική σκόνη

Όπως λέει, άλλος ήταν ο διοργανωτής του πάρτι, ο οποίος και την παραπλάνησε εξαρχής. «Παραπλανήθηκα από έναν άνδρα αυστραλιανής καταγωγής, τα στοιχεία του οποίου έχω δώσει από την πρώτη στιγµή στην Αστυνοµία.

Αυτός έκλεισε δωµάτια µε νόµιµο τρόπο για 18 άτοµα, εννέα άνδρες και εννέα γυναίκες. ∆εν φαντάστηκα ότι θα έρθουν τελικά στο ξενοδοχείο 30 άτοµα και ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα έκαναν αυτό που τελικά έκαναν. Και ο µέσος λογικός νους, εάν έβλεπε πώς κινήθηκαν τα συγκεκριµένα άτοµα, να ανεβαίνουν δηλαδή στο roof garden, που είναι το υψηλότερο σηµείο στη λεωφόρο Συγγρού, ορατό από όλη την Αθήνα, και που έστω και ένας άνθρωπος να φωνάξει θα τον ακούσουν όλη η Νέα Σµύρνη και η Καλλιθέα, θα απέκλειε κάθε εκδοχή, εκτός από τη διακινδύνευση της ζωής µου να έχω οποιαδήποτε σχέση µε το περιστατικό, είτε εγώ είτε κάποιος από το ξενοδοχείο». Αλλωστε, όπως διευκρινίζει, τα άτοµα που συµµετείχαν στο πάρτι της ήταν παντελώς άγνωστα. «Προσωπικά δεν ασχολούµαι µε το ποδόσφαιρο, δεν γνώριζα τα ονοµατεπώνυµα των ποδοσφαιριστών του Ολυµπιακού, ούτε των κοριτσιών από τα ριάλιτι, και αιφνιδιάστηκα µόλις έµαθα από την Αστυνοµία τι έχει συµβεί. Είµαι βέβαιη ότι στο δικαστήριο θα τελειώσει αυτή η ταλαιπωρία µου», καταλήγει.

Δείτε ακόμα:  Πώς θα λειτουργήσουν οι σχολές οδηγών - Ολα τα μέτρα

Της Άννας Κανδύλη

enikos.gr