Κορονοϊός: Εξιτήριο για τον Ιερώνυμο – “Απαίτησα και είχα την ίδια ακριβώς μεταχείριση με όλους τους Έλληνες”

Εξιτήριο από το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός πήρε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος νοσηλευόταν με κορονοϊό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερώνυμος, έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο σήμερα στις 15:45, μετά από νοσηλεία δώδεκα (12) ημερών.»

Ο κ. Ιερώνυμος θα μεταβεί στην οικία του, όπου θα συνεχίσει τη θεραπευτική αγωγή που θα του χορηγήσουν οι γιατροί του.

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος διεγνώσθη θετικός στον κορονοϊό μετά από τεστ στο οποίο υπεβλήθη στις 16 Νοεμβρίου και δύο ημέρες μετά εμφάνισε συμπτώματα (πυρετό).

Δείτε ακόμα:  Θετικός στον κορονοϊό ο Ζινεντίν Ζιντάν

Κατόπιν αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου αρχικά νοσηλεύτηκε σε απλή κλίνη covid και στη συνεχεία μεταφέρθηκε σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας για προληπτικούς λόγους.

Απαίτησα και είχα την ίδια ακριβώς μεταχείριση με όλους τους Έλληνες

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με δήλωσή του διέψευσε τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν ότι έλαβε ειδική αγωγή για τον κορονοϊό, ίδια με αυτή που είχε δοθεί και στον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

Σε δήλωσή του στη εφημερίδα «Εστία», ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αναφέρει χαρακτηριστικά πως «απαίτησα και είχα την ίδια ακριβώς μεταχείριση με όλους τους Έλληνες, που δοκιμάστηκαν από την πανδημία». Συμπληρώνει, δε, ότι «ακόμη και αν μου το πρότειναν δεν θα δεχόμουν να με ξεχωρίσουν».