Κορονοϊός: Καλύτερα στην υγεία της η νοσηλεύτρια που παρέλυσε μετά το εμβόλιο 

Καλύτερα στην υγεία της είναι, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, η νοσηλεύτρια από την Κέρκυρα η οποία παρουσίασε αιφνίδια παράλυση έπειτα από τη χορήγηση της δεύτερης δόσης εμβολίου για τον κορονοϊό. Ο ίδιος ο κ. Γιαννάκος, ο οποίος συνέδεσε την παράλυση της νοσηλεύτριας με το εμβόλιο, σημείωσε ότι η κλινική της εικόνα καλυτερεύει.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ μίλησε στον ANT1: «Με εξουσιοδότησε να μεταφέρω ότι δεν αντιμετώπιζε το παραμικρό πρόβλημα υγείας. Μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου εμφανίστηκαν τα σοβαρά προβλήματα υγείας. Συντασσόμαστε με την επίσημη άποψη του νοσοκομείου και των γιατρών του νοσοκομείου ότι δεν μπορούν να αποκλείσουν τη σύνδεση του σοβαρού προβλήματος υγείας της συναδέλφου με τον εμβολιασμό».

Δείτε ακόμα:  Πού στρέφονται οι έρευνες για την επίθεση με καυστικό υγρό στην 25χρονη έγκυο - Οι μαρτυρίες των κατοίκων (βίντεο)

Παράλληλα, ο Μιχάλης Γιαννάκος υπογράμμισε ότι «έχουμε αποδείξει ότι είμαστε υπέρ του εμβολιασμού με πράξεις. Το εμβόλιο είναι ασφαλέστατο. Όμως όπως όλα τα εμβόλια και τα φάρμακα μπορούν να προκαλέσουν παρενέργειες σε απειροελάχιστο ποσοστό».

Αν δεν συνδεθεί η παράλυση με το εμβόλιο, η νοσοκόμα δεν θα πάρει αποζημίωση

Ο Μιχάλης Γιαννάκος τόνισε ότι ο ίδιος εμβολιάστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα. «Εμβολιάστηκαν 50.000 συνάδελφοι χωρίς πρόβλημα. Εμβολιάστηκαν χιλιάδες πολίτες στα νοσοκομεία χωρίς να καταγραφεί πρόβλημα», σημείωσε. «Δεν θα αποσιωπήσουμε το πρόβλημα υγείας της συναδέλφου και έτσι να μην της δοθεί η δυνατότητα δικαστικής διεκδίκησης σωματικής και ηθικής βλάβης. Είναι κρίμα από το Θεό. Ζει την οικογένειά της από το πενιχρό μισθό» ανέφερε. Για την διασπορά ψευδών ειδήσεων και την έρευνα του Εισαγγελέα σημείωσε ότι «είναι καλοδεχούμενη. Θα αποδειχθεί ότι δεν διασπείρουμε ψευδείς ειδήσεις».

Δείτε ακόμα:  Από Δευτέρα στα φαρμακεία τα Self test: Ποιους εργαζομένους αφορά - Πώς θα δηλώνονται τα αποτελέσματα

«Αξίζει να αναφέρω ότι σήμερα μέσω του Σωματείου του Νοσοκομείου ΚΑΤ επικοινώνησε μαζί μου ο Διευθυντής Νευροχειρουργός του ΚΑΤ κος Ρούσσος Λαυρέντιος και μου δήλωσε την διάθεση του να υπερασπιστεί τις απόψεις μου επιστημονικά στον Εισαγγελέα και όπου χρειαστεί. Είχε εξ άλλου αντίστοιχη εμπειρία με άλλο εμβόλιο. Περαστικά στη συνάδελφο. Ούτως ή άλλως την υπόθεση τώρα αναλαμβάνουν νομικοί» πρόσθεσε.

ethnos.gr