Κορονοϊός: Πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού με 165 ευρώ – Πώς στήνεται το κόλπο

Σε μάστιγα εξελίσσονται πλέον τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού για τον κορονοϊό την ώρα μάλιστα που η χώρα μας βουλιάζει στην πανδημία.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που προσπαθούν με διάφορες αλχημείες να παρακάμψουν το σύστημα και να αποκτήσουν πρόσβαση σε διάφορες δραστηριότητες.

Μέσα από σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα πολλοί είναι εκείνοι που αναζητούν επιτήδειους προκειμένου να αποκτήσουν ένα πλαστό πιστοποιητικό για να αποφύγουν έτσι τον εμβολιασμό για τον κορονοϊό.

Οσοι αναζητούν πλαστά πιστοποιητικά παραπέμπονται σε συγκεκριμένη πλατφόρμα με κρυπτογραφημένα μηνύματα, ώστε να μην γίνει αντιληπτοί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open ψευδή πιστοποιητικά εμβολιασμού πωλούνται έναντι 165 ευρώ μέσω διαδικτύου, με την πληρωμή μάλιστα να γίνεται με Bitcoin. Στο κόλπο του παράνομου εμπορίου έχουν μπει εσχάτως και οι αρνητικές δηλώσεις rapid tests, για όσους αρνούνται να προβούν σε αυτόν τον έλεγχο σε κάποιο διαγνωστικό κέντρο.

Παρέχεται μάλιστα και η δυνατότητα επιλογής εμβολίου. Το πλαστό φαίνεται τόσο… γνήσιο που περνά άνετα τον σχετικό έλεγχο. Οσον αφορά στο πλαστό rapid test κοστολογείται γύρω στα 65 ευρώ.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.