Κορονοϊός: Τρεις Ραφηνιώτες μιλούν στο Open για τα προβλήματα των καταστημάτων εστίασης (φωτό)


Συνεργείο του Open βρέθηκε σήμερα το πρωί στη Ραφήνα κάνοντας ρεπορτάζ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εστιάτορες και καταστηματάρχες με όλα όσα συμβαίνουν τούτες τις ημέρες με τον κορονοϊό.


Στην κάμερα του καναλιού και στον δημοσιογράφο Βασίλη Σπανό μίλησαν ο πρόεδρος της Ένωσης Εστιατορίων και Συναφών Αττικής κ. Γιάννης Δαβερώνης, ο Κοσμάς Καλπάκης από τα “Καβούρια του Ασημάκη” και ο Προκόπης Πολίτης από το Paco’s Project.

Να τονίσουμε βέβαια τον προβληματισμό και την ανησυχία που επικρατεί στα μαγαζιά της περιοχής, στο λιμάνι, στην Ραφήνα και στο Πικέρμι και έχουν να κάνουν με την κατάσταση που βιώνουν όλοι λόγω κορονοϊού, για την κατακόρυφη πτώση στις πωλήσεις και στον τζίρο, αφού ο περισσότερος κόσμος δεν κυκλοφορεί -και καλά κάνει-  με συνέπεια να πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη οι επιχειρηματίες, αφού τα έξοδα τρέχουν.

Δείτε ακόμα:  Ξανά ένα βήμα μπροστά από τον Χαρδαλιά ο Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου!

Το ερώτημα φυσικά είναι αν θα πρέπει να κλείσουν τα μαγαζιά εστίασης με ότι συνεπάγεται αυτό. Κάποιοι προχώρησαν στο κλείσιμο από μόνοι τους και κάποιοι περιμένουν μια επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο.

Πιστεύουμε ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις…

Όλα όσα ανέφεραν -εκτός απροόπτου-  θα μεταδοθούν σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open