Κορωπί: Αυτός είναι ο 52χρονος που έκρυψε τενεκέ με 165.000 ευρώ στο… κοτέτσι – Τι λέει για τη ληστεία (βίντεο)

Μια… ιδιαίτερη ληστεία έλαβε χώρα στο Κορωπί. Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης ενός κτήματος την περιοχή, κατήγγειλε ότι οι δύο αλλοδαποί εργάτες του άρπαξαν έναν τενεκέ τυριού που περιείχε 165.000 ευρώ σε μετρητά, τα οποία είχε θάψει στο κοτέτσι.

Μάλιστα, ο 52χρονος μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Κρωπίας όπου υπέβαλε μήνυση εναντίον των αλλοδαπών για την αρπαγή του θαμμένου και πλέον χαμένου θησαυρού.

Σύμφωνα με τον 52χρονο, δύο άνδρες, ένας ο 20χρονος Πακιστανός και ένας 35χρονος Ινδός που δούλευαν στο κτήμα του και ζούσαν σε ένα παράπηγμα, έβαλαν χέρι στην περιουσία του.

Δείτε ακόμα:  Κορωπί: Φωτιά στην Αγία Μαρίνα - Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου

Ο 52χρονος υποστήριξε ότι οι δύο αλλοδαποί είχαν ανακαλύψει τη περιέχει το βαρέλι και το είχαν αρπάξει αρκετό καιρό πριν. Τους είχε ζητήσει να του το επιστρέψουν αλλά δεν το έκαναν.

Έτσι, στις 10 Δεκεμβρίου, εξαφανίστηκαν αμφότεροι.

Όπως είπε στην ΕΡΤ, τα χρήματα προορίζονταν για την αγορά 9 στρεμμάτων καλλιεργήσιμης γης, την οποία θα αγόραζε ο 52χρονος για τον γιο του. Όπως ανέφερε ο 52χρονος, τα 165.000 ευρώ ήταν όλες οι οικονομίες του, αλλά και της συντρόφου του και της κόρης του που εργάζεται σε λαϊκές αγορές

Δείτε ακόμα:  Παναγ. Μερτύρης: "Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου Ηλία (Περδίκη) φίλε μου

“Ακόμα δεν έχουμε συνέλθει, είμαστε σε πολύ άσχημη κατάσταση”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο 52χρονος

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ