Κορωπί: Ανατροπή! «Πυροβόλησα τον αδερφό μου γιατί προμήθευε ναρκωτικά το παιδί μου» (βίντεο ντοκουμέντο)

Για περισσότερες από πέντε ώρες ο άνδρας που πυροβόλησε τον αδερφό του έξω από το ΚΕΠ Κορωπίου έδινε τις δικές του εξηγήσεις στον ανακριτή. Το έκανα για εκφοβισμό είπε στον δικαστικό λειτουργό, εξηγώντας γιατί έφθασε σε αυτό το σημείο.

Το newpost.gr παρουσιάζει τι είπε στην απολογία του:

«Με τον αδερφό μου είχαμε πολύ καλές σχέσεις και βρισκόμασταν καθημερινά. Θεωρούσα ότι αγαπούσε και φρόντιζε την οικογένειά μου και κυρίως τον γιο μου. Τον τελευταίο καιρό όμως ανησυχούσα πάρα πολύ με τη συμπεριφορά του γιου μου, καθώς τον έβλεπα απόμακρο και ψυχολογικά εξουθενωμένο.

Δείτε ακόμα:  Παρκάρουν στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης στις θέσεις των ΑμεΑ (φωτό)

Κάποιες φορές έχανε επαφή με το περιβάλλον και δεν μπορούσαμε να συννενοηθούμε μαζί του. Με είχε εντυπωσιάσει το γεγονός ότι περνούσε πολύ χρόνο με τον αδερφό μου και ο τελευταίος του αγόραζε ακριβά ρούχα και αντικείμενα. Μία ημέρα η γυναίκα μου άπλωνε το παντελόνι του γιου μου και έκπληκτη είδε να πέφτουν από τις τσέπες του δύο σακουλάκια με ναρκωτικά. Γκρεμίστηκε ο κόσμος μας όλος και συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν χρήστης. Όταν τον ρωτήσαμε επίμονα που τα βρήκε μας απάντησε ότι τα προμήθευε ο ίδιος μου ο αδερφός. Τότε έχασα τα λογικά μου. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι είχε την πρόθεση να μπλέξει στην ηρωίνη τον ίδιο τον ανιψιό του και να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού μου. Είχα χάσει τον ύπνο μου.

Δείτε ακόμα:  Τραγωδία στο Κορωπί: Νεκρός οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε σε δέντρο (φωτό & βίντεο)

Εκείνη τη στιγμή θυμήθηκα ότι ο πατέρας μου είχε ως κειμήλιο ένα όπλο. Το πήρα στα χέρια και πήγα στο Κορωπί. Ήμουν σε μανιώδη κατάσταση. Τον πλησίασα και τον ρώτησα «Γιατί έδωσες ηρωίνη στο παιδί μου; Γιατί θέλεις να τον καταστρέψεις ;». Εκείνος δεν απαντούσε και γελούσε. Τότε έστρεψα το όπλο προς το δάπεδο, ώστε να τον εκφοβίσω και να τον προειδοποιήσω να απομακρυνθεί από το γιο μου. Λόγω απειρίας μου με τα όπλα δεν στόχευσα σωστά και άθελά μου τον τραυμάτισα στο πόδι».

Δείτε ακόμα:  Τροχαίο στη Βάρης - Κορωπίου - Ένας τραυματίας

Ο δράστης μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Στο βίντεο ντοκουμέντο είναι η στιγμή που επιτίθεται στον αδερφό του έξω από το ΚΕΠ στο Κορωπί, στις 16 Νοεμβρίου.

newpost.gr