Κορωπί: Πυκνώνει το μυστήριο με την εξαφάνιση της 19χρονης – Στο “κόκκινο” η αγωνία της οικογένειάς της! (βίντεο)

Ένα μήνα παραμένει άφαντη η 19χρονη Άρτεμις Βασίλη και η αγωνία της οικογένειάς της έχει χτυπήσει «κόκκινο».
Αστυνομικοί και εθελοντές «οργώνουν» κυριολεκτικά το Κορωπί, την Παιανία και την ευρύτερη περιοχή για να εντοπίσουν ένα ίχνος της, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Αυτό που κάνει εντύπωση και προκαλεί ανησυχία στο οικογενειακό περιβάλλον της 19χρονης, είναι πως στις 8 και 9 Νοεμβρίου, το email και οι κωδικοί της χρησιμοποιήθηκαν από άγνωστο μέχρι στιγμής άτομο. Από την έρευνα που έγινε, προκύπτει πως παρακολούθησε βίντεο από την εκπομπή που την αναζητούσαμε.

Το κινητό της τηλέφωνο έκλεισε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα στην οδό Λεονταρίου και Νικολάου Δέδε κοντά στον προαστιακό σταθμό της Παλλήνης.

Αστυνομικοί πραγματοποίησαν και νέα έρευνα στο συγκεκριμένο σημείο του στίγματος, αλλά δεν βρήκαν κανένα στοιχείο της αγνοούμενης.

Έχει εντοπιστεί η «φαρσέρ» που έπαιξε με την αγωνία των συγγενών της, ζητώντας χρήματα για να τους αποκαλύψει που βρίσκεται.

Συγκίνηση προκάλεσε η παρέμβαση του πατέρα της στην εκπομπή, μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, μετά από επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

«Παρακαλώ βοηθήστε με να βρούμε την Άρτεμη. Είναι πολλές οι μέρες που αγνοείται και δεν ξέρω τι συμβαίνει. Αν με ακούει το παιδί μου, ας μας κάνει ένα τηλέφωνο να μάθουμε ότι ζει.»

Η μάνα: Εδώ ερχόταν βόλτα με το σκυλάκι της

Η μάνα και ο αδελφός της αγνοούμενης Άρτεμης μίλησαν στην κάμερα του «Τούνελ» από την περιοχή του Κορωπίου, όπου έγινε η νέα έρευνα από εθελοντές και Αρχές.

«Σ’ αυτή την περιοχή που ψάχνουν, η κόρη μου συνήθιζε να έρχεται βόλτα με το σκυλάκι της. Πάντα μας ενημέρωνε για το που ήταν και το πότε θα επέστρεφε. Ανησυχούμε πλέον πολύ.»

Η ίδια απηύθυνε έκκληση στην Άρτεμη να τους κάνει ένα τηλέφωνο εάν βρίσκεται κάπου και τους ακούει».

anikolouli.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.