Κορωπί: Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για τα νέα οδικά έργα – Τι περιλαμβάνει

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός του έργου: «Bελτίωση και αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας με παρεμβάσεις και έμφαση στα επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου αρμοδιότητας Δήμου Κρωπίας».

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενδιαφέροντος είναι στις 10/02/2023 και η αποσφράγιση θα πραγματοποιηθεί στις 14/02/2023. Αναθέτουσα Αρχή είναι ο Δήμος Κρωπίας και σύμφωνα με την προκήρυξη η διάρκεια της σύμβασης είναι 12 μήνες (1 έτος).

Σύμφωνα με το ypodomes.com, ο προϋπολογισμός ανέρχεται στα 2,25 εκατ. ευρώ (αξία με ΦΠΑ 2,8 εκατ.). Η χρηματοδότηση θα προέλθει από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας – ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ & ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ «ΕΛΛΑΔΑ 2.0»

Ταυτότητα έργου

Το έργο αποτελεί ένα τμήμα του συνολικού σχεδιασμού από ολοκληρωμένες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις που έχουν ως στόχο την αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας και της στον αστικό ιστό τής πόλεως του Κορωπίου.

Έχει χωριστοί σε τρεις φα σεις και ήδη έχει ολοκληρωθεί η πρώτη, με την υλοποίηση των κυκλοφορικών κόμβων βάσει της εγκεκριμένης κυκλοφοριακής μελέτης της Πόλεως του Κορωπίου σύμφωνα με το ΦΕΚ 2123 Β’/2015 και την ανάπλαση και μονοδρόμηση της κεντρικής Λεωφόρου Βασ.Κωνσταντινού . Ταυτόχρονα γίνεται προσπάθεια βιοκλιματικής βελτίωσης με χρήση ψυχρών υλικών.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν περιγράφονται αναλυτικά στην Τεχνική Έκθεση, το τιμολόγιο και τον προϋπολογισμό της μελέτης και χωρίζονται ανά ομάδες σε :

Α. Χωματουργικά – Καθαιρέσεις

Β. Σκυροδέματα- Οπλισμοί – Επιστρώσεις, και

Γ. Σήμανση- Ασφάλεια

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.