Κορωπί: Σοβαρό επεισόδιο προκάλεσε στην Αγία Μαρίνα, ο Red Dragon

Ένα ακόμα σοβαρό επεισόδιο καταγγέλλεται ότι προκάλεσε (ξανά) “υπό την επήρεια” ο … Red Dragon

Σύμφωνα με το nantiareport.gr, νέο σοβαρό επεισόδιο (20/11-22.30) από τον τρόφιμο ψυχιατρείου, Γιώργο Σταθόπουλο ο οποίος δηλώνει.. «Red Dragon», προκάλεσε κινητοποίηση πληρωμάτων της ΕΛΑΣ. Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι σε ταχυφαγείο της περιοχής ο 57χρονος υπό την επήρεια ουσιών προκάλεσε το σοβαρό επεισόδιο.

Ο 57χρονος, είχε συλληφθεί (05/11) από τη ΔΡΑΣΗ, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων, μετά από καταγγελία δύο εφήβων, ηλικίας 15 και 16 ετών, όταν τις προσέγγισε σε ταχυφαγείο στην πλατεία Συντάγματος και αφού έπεσε πάνω τους, άρχισε να τις θωπεύει. Οι Αστυνομικοί τον εντόπισαν στην πλατεία Καπνικαρέας διαπίστωσαν ότι τελούσε υπό την επήρεια, και τον συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ενώ και τον προηγούμενο μήνα (22/10) ο επονομαζόμενος “red dragon” είχε συλληφθεί μετά από καταγγελία για κατοχή ναρκωτικών. Πρόκειται για γνώριμο τις Αρχές ως τρόφιμος ψυχιατρείου, ο οποίος με τη συμπεριφορά του προκαλεί τακτικά επεισόδια, και συλλαμβάνεται. Μέλη δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, τον έχουν καταγράψει σε διάφορα σημεία του κέντρου της Αθήνας ενώ ο ίδιος φέρεται να απολαμβάνει την “εικονική πραγματικότητα” και την πρόσκαιρη δημοφιλία που του παρέχεται.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.