Κορωπί: Στο κόκκινο η αγωνία για την 19χρονη – 32 μέρες άφαντη!

Άλυτος γρίφος παραμένει 32 ημέρες μετά, η εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις Βασίλη από το Κορωπί.

Αν και για την περίπτωση του εντοπισμού της έχει στηθεί μια μεγάλη επιχείρηση, από την αστυνομία και τους εθελοντές, ωστόσο ακόμα δεν έχει βρεθεί κανένα σημάδι με την οικογένεια της να είναι σε απόγνωση.

Ένα από τα σημεία που έχουν ελεγχθεί με την συμμετοχή ακόμα και ειδικού drone είναι η περιοχή κοντά στον προαστιακό σταθμό της Παλλήνης και συγκεκριμένα μεταξύ των οδών Λεονταρίου και Νικολάου Δέδε, όπου εκεί σύμφωνα με τα στοιχεία, χάθηκε το σήμα του κινητού της τηλεφώνου, καθώς και της δεύτερης κάρτας κινητής τηλεφωνίας που διατηρεί το νεαρό κορίτσι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο newsit.gr ο δικηγόρος της οικογένειας της Αναστάσιος Ντούγκας στο συγκεκριμένο σημείο επειδή είναι γεμάτο από χωράφια και οικόπεδα σηκώθηκε drone το οποίο κάλυψε μια πάρα πολύ μεγάλη ακτίνα, αλλά και στην περίπτωση αυτή δεν βρέθηκε κάτι…

“Είμαστε μαζί με τον αδελφό της Άρτεμης και ελέγχουμε κάτι πληροφορίες μου έχουμε σχετικά με την εμφάνιση της σε σημείο εκτός Αθήνας. Στην φάση αυτή ελέγχουμε κάθε πληροφορία ξανά και ξανά μήπως και βρούμε ένα σημάδι του κοριτσιού. Η έρευνα για τον εντοπισμό της συνεχίζεται κανονικά. Το θέμα είναι ότι έχουμε εντοπίσει και το ακριβές σημείο, όπου έκλεισε το κινητό της τηλέφωνο, ωστόσο από τον έλεγχο που κάναμε δεν βρήκαμε τίποτα. Κάνουμε με την αστυνομία και τους εθελοντές μια μεγάλη έρευνα, τολμώ να πω ότι παρόμοια δεν έχει γίνει ξανά. Στο σημείο αυτό σηκώθηκε drone και κάλυψε μια μεγάλη ακτίνα, αλλά τίποτα. Ακόμα και κακό να ήθελε να κάνει στον εαυτό της κάτι θα είχαμε βρει, γι αυτό πιστεύω πως το κορίτσι εξακολουθεί να κρατείται κάπου παράνομα”. Σχετικά με το περίεργο sms που είχε δεχτεί την περασμένη εβδομάδα στο κινητό του τηλέφωνο ο αδελφός της, όπως είχε γράψει το newsit.gr ο γνωστός δικηγόρος αναφέρει : “Το εκβιαστικό sms πως θα την αφήνανε στην περίπτωση που η οικογένεια έδινε ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό γύρω στις 5χιλ ευρώ ελέγχεται ακόμα, αν και αποδεικνύεται πως ήταν φάρσα. Η έρευνα για το συγκεκριμένο θέμα συνεχίζεται γιατί το θέμα είναι ποιος ήθελε να στείλει αυτό το μήνυμα και γιατί ήθελε να προκαλέσει αυτή την αναστάτωση, είναι πολλά τα ερωτήματα”.

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.