Κορωπί: Συνέλαβαν «ελαφροχέρα» πορτοφολού την ώρα που προσπαθούσε να πουλήσει κινητό που έκλεψε από το Πόρτο Ράφτη!

Την ώρα που προσπαθούσε να πουλήσει σε κατάστημα ηλεκτρονικών συσκευών ακόμη ένα κινητό που είχε αρπάξει με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μαρκοπούλου μια 50χρονη στο Κορωπί.

Το newsit.gr αποκαλύπτει την δράση της συγκεκριμένης γυναίκας που αφαιρούσε πορτοφόλια και κινητά σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ενώ κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τη δράση της.

Κορωπί: Έκλεψε το κινητό και αντιστάθηκε στη σύλληψη

Η 50χρονη στις 26 Μαΐου μπήκε σε κατάστημα με καταδυτικά είδη στο Πόρτο Ράφτη, εκεί οπού προσποιήθηκε την πελάτισσα. Χωρίς όμως να γίνει αντιληπτή κατάφερε να αρπάξει το τηλέφωνο της νεαρής υπάλληλου. Για κακή της τύχη όμως το τηλέφωνο είχε ενεργοποιημένο το gps με αποτέλεσμα δυο ημέρες μετά να δώσει στίγμα μέσα από κατάστημα με ηλεκτρονικές συσκευές στο Μαρκόπουλο. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μαρκοπούλου άμεσα έφτασαν στο σημείο εκεί όπου σύμφωνα με τη δικογραφία η 50χρονη αντιστάθηκε σθεναρά και προσπάθησε να διαφύγει.

Δείτε ακόμα:  Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Περισσότερα από 250 άλογα μεταφέρθηκαν στο Μαρκόπουλο - Βρέθηκαν και τα 5 αγνοούμενα! (φωτό)

Τελικά κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν και στην κατοχή της βρήκαν το κινητό τηλέφωνο της υπαλλήλου που είχε αρπάξει από το Πόρτο Ράφτη η οποία την αναγνώρισε χωρίς καμία αμφιβολία.

Το πλούσιο παρελθόν της 50χρονης

Από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Μαρκοπούλου διαπιστώθηκε ότι η 50χρονη στις 24 Μαΐου είχε μπει σε φυτώριο στο Μαρκόπουλο όπου έκλεψε πορτοφόλι μέσα στο οποίο υπήρχαν δυο κάρτες αναλήψεων. Δεν σταμάτησε όμως εκεί καθώς πραγματοποίησε αγορές με ανέπαφες συναλλαγές σε φαρμακείο στο Πόρτο Ράφτη.

Δείτε ακόμα:  Σοκ! Συνελήφθη για κακοποίηση ανηλίκων ηθοποιός που συμμετείχε σε παιδικά προγράμματα!

Στις 14 Μαΐου η 50χρονη χτύπησε δυο φορές στο Κορωπί. Αρχικά αρπάζοντας πορτοφόλι από πελάτισσα κομμωτηρίου όπου υπήρχαν 460 ευρώ και στη συνέχεια κλέβοντας ρούχα από κατάστημα στην ίδια περιοχή.

Η αρμόδια υπηρεσία που χειρίζεται την υπόθεση θεωρεί πως η 50χρονη έχει πραγματοποιήσει και άλλες κλοπές στην ευρύτερη περιοχή.