Κορωπί: Θρίλερ με την εξαφάνιση 19χρονης – Τι είπε ο αδελφός της, τι φοβάται η οικογένειά της (βίντεο)

Την ανησυχία του για την εξαφάνιση της αδελφής του εξέφρασε ο Άρης Βασίλη, μιλώντας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκαν τα ίχνη της.

Στις δύσκολες ώρες που περνά ο ίδιος και η οικογένειά του, μετά την εξαφάνιση της 19χρονης από το Κορωπί, αναφέρθηκε ο αδελφός της.

Ο λόγος για την Αρτέμιδα Βασίλη, η οποία αγνοείται από τον Οκτώβριο.

Ο αδελφός της, Άρης Βασίλη, μίλησε στον Alpha και στη εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη, για τις πρώτες ώρες και ημέρες μετά την εξαφάνιση της 19χρονης.

Δείτε ακόμα:  Εξαφάνιση 19χρονης, Κορωπί: Μήνυση για ανθρωποκτονία κατά των απαγωγέων υπέβαλε η οικογένεια

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην ημέρα που η αδελφή του εξαφανίστηκε. «Εγώ εκείνη την ημέρα δούλευα στις 11:30 το πρωί και είχα ξυπνήσει στις 10:30» είπε, σημειώνοντας ότι η αδερφή του έφυγε κατά τις τρεις παρά και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της.

Αναφορικά με ένα βίντεο που βρίσκεται στη διάθεσή τους, όπου καταγράφεται η αδελφή του, ο ίδιος ανέφερε ότι η 19χρονη δεν ακολούθησε την προβλεπόμενη διαδρομή, μην αποκλείοντας το ενδεχόμενο κάποιος να την προσέγγισε για να τη μεταφέρει στον προορισμό της.

Δείτε ακόμα:  Γέρακας: "Δεν κατάλαβα τίποτα. Η κόρη ήρθε και μου είπε ότι τον κλέψανε" (φωτό & βίντεο)

Αφού η οικογένεια της 19χρονης πήγε στην αστυνομία για την εξαφάνιση τής, ο ίδιος την αναζήτησε με φίλους του, ενώ τηλεφώνησε και στις κολλητές της.

«Δεν κοιμόμασταν για τρία βράδια» σημείωσε.

Ο ίδιος εξέφρασε την ανησυχία του γιατί η Άρτεμις όπως είπε είναι ευάλωτη και ντροπαλή.

«Γι’αυτό φοβόμαστε πως μπορεί να της έχει συμβεί κάτι, πως συνέβη κάτι εκείνο το χρονικό διάστημα και δεν μας το έλεγε ή να είχε κάποια σχέση που δε μας είχε πει» αναφέρει.

Δείτε ακόμα:  Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών την Πέμπτη, στις τοπικές αγορές των Δήμων Παιανίας και Κρωπίας

sputniknews.gr