Κορυφώνεται η αγωνία για την 15χρονη Ασημίνα! Το κινητό της βρέθηκε πεταμένο – Μπορεί να την έχουν εγκλωβίσει (video)

Οι μέρες περνούν και η αγωνία της οικογένειας της 15χρονης Ασημίνας κορυφώνεται καθώς η το παιδί τους δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Η 15χρονη εθεάθη τελευταία φορά την 10η Μαΐου σε περιοχή του Αιγάλεω, όμως εδώ και τρεις μέρες παραμένει άφαντη. Το κινητό της τηλέφωνο βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια, γεγονός που προβλημάτισε στις αστυνομικές αρχές.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» δημοσιοποίησε τα στοιχεία της 15χρονης μετά από αίτημα της οικογένειας που αγωνιά να εντοπιστεί σώο το νεαρό κορίτσι.

Ο πρόεδρος του οργανισμού Κώστας Γιαννόπουλος απηύθυνε έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάτι να μιλήσουν και ανέφερε ότι υπάρχουν υπόνοιες για αρπαγή: «Θέλουμε γρήγορα να γυρίσει σπίτι της. Οι γονείς της την αναζητούν. Έχουν πληγωθεί πάρα πολύ από αυτή τη διαδικασία. Θα θέλαμε να κάνουμε έκκληση στην ίδια αν βλέπει αυτή τη στιγμή την επικοινωνία. Σε κάποιους που γνωρίζουν, ιδιαίτερα σε κάποιες συμμαθήτριες που ενδεχομένως να γνωρίζουν γιατί υπάρχουν υπόνοιες, υπάρχουν κάποιες γνώσεις που η αστυνομία ερευνά για κάποιον άνθρωπο ενήλικο, για κάποιους ανθρώπους που ενδεχομένως έχουν εγκλωβίσει τη μικρή, σε κάποιο χώρο που δεν μπορεί εύκολα να βρεθεί» τόνισε.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.