Κώστας Καραμανλής: Προφίλ του πρώην πρωθυπουργού στο Twitter κάνει αναρτήσεις στα… τούρκικα!

Αν δεν είναι στραβός ο γιαλός του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης -που είναι-, τότε όλοι αρμενίζουμε στραβά. Όχι πως δεν μπορεί να ισχύουν και οι δύο εκδοχές στο θέμα που αποκαλύπτουμε σήμερα.

Στο Twitter υπάρχει ένα προφίλ που φέρεται ότι ανήκει στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Με φωτογραφία του, αλλά και μία από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, με μία μεγάλη σημαία. Μόνο που όλες οι αναρτήσεις του @kostakaramanli είναι γραμμένες στην… τουρκική γλώσσα!

Ο εντοπισμός του συγκεκριμένου προφίλ μάς άφησε άφωνους. Διότι δεν μιλάμε για ένα απλό μέλος της ελληνικής πολιτικής σκηνής, αλλά για έναν πρώην πρωθυπουργό. Ο κάτοχος του προφίλ, μάλιστα, ακολουθεί το σύνολο της κυβέρνησης. Ακόμα και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Καλά, κανείς τους δεν αναρωτήθηκε τι είναι αυτό το προφίλ που εμφανίζει τον Κώστα Καραμανλή ως… Τούρκο;

Δείτε ακόμα:  «Με βίασε το 2020» - Ακόμα ένας γνωστός ηθοποιός στα δίχτυα της Δικαιοσύνης

Είναι πολύ λεπτό το ζήτημα και προφανώς χρήζει άμεσης διερεύνησης από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Ας έχουν τον νου τους λίγο και στην κυβέρνηση. Έτσι, κύριοι Πιερρακάκη και Λιβάνιε; Τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του κυβερνώντος κόμματος αφορά…

newsbreak.gr