Κώστας Μπίγαλης, Μαντώ & Δάκης αρνήθηκαν να τραγουδήσουν στο “Στην υγειά μας ρε παιδιά” – Δείτε όλα όσα είπαν

Στο Happy Day μίλησαν ο Κώστας Μπίγαλης, η Μαντώ και ο Δάκης για την άρνησή τους να τραγουδήσουν στην εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά του Σπύρου Παπαδόπουλου χωρίς να λάβουν έστω μια συμβολική αμοιβή.

«Δεν είναι μόνο για την εκπομπή του Παπαδόπουλου, αλλά και για άλλες εκπομπές. Τους εξηγώ ευγενικά ότι υπάρχει αυτό το θέμα. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση να πληρωθώ για να τραγουδήσω σε εκπομπή. Ελπίζω αυτό να γίνει συλλογικά κι ελπίζω οι συνάδελφοι που έχουν υπογράψει αυτό το κείμενο απλά να στηρίξουν την απόφαση του σωματείου και να σεβαστούν την υπογραφή τους», εξήγησε ο Κώστας Μπίγαλης.

Η Μαντώ πρόσθεσε από την πλευρά της: «Δεν συμφώνησαν να δώσουν αμοιβές. Απαιτούμε αμοιβή για να τραγουδήσουμε, κάτι που πρέπει να είναι αυτονόητο. Και πολύ καλά έκαναν και ο Μπίγαλης και ο Δάκης που αρνήθηκαν να τραγουδήσουν. Έχω πει όχι και σε άλλες εκπομπές, απλά τώρα έφτασε ο κόμπος στο χτένι».

«Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που δεν πληρώνει τους τραγουδιστές. Με χαρά να κάνουμε μια συνέντευξη, με χαρά να έρθω στο Happy Day να πω 2 τραγούδια… Αλλά είναι αλλιώς να πάω σε μια εκπομπή 9 ώρες, πρόβες και τραγούδια και ξανά και ξανά και να μην πληρωθούμε. Αυτό είναι φοβερά μεγάλη αδικία. Πληρώνονται οι τεχνικοί, οι μουσικοί, οι ηχολήπτες, εμείς γιατί να μην πληρωθούμε;», είπε ο Δάκης.

zappit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.