Κώστας Τρίμμης: “Ο Θησέας Ν. Μάκρης μεγάλωσε ποδοσφαιρικά αλλά και σε νοοτροπία”

30/4/2015 ΘΗΣΕΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ 10η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Γ’ΕΠΣΑΝΑ

30/4/2018 ΘΗΣΕΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ 12η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Α’ΕΠΣΑΝΑ

5/5/2019 ΘΗΣΕΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ 3η ΘΈΣΗ ΣΤΗΝ Α ΕΠΣΑΝΑ ΆΛΛΟ ΈΝΑ ΛΙΘΑΡΆΚΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΊΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.

Μέσα σε 4 χρόνια η ομάδα μας μεγάλωσε και αλλο πραγματικά τόσο ποδοσφαιρικά όσο και σε ΝΟΟΤΡΟΠΊΑ.
Η καλύτερη πορεία φέτος στην Α’ΕΠΣΑΝΑ πάλι με νεαρούς ποδοσφαιριστές σε ποιο ενεργούς ρόλους όλων των ηλικιών να έρχονται να πλαισιώσουν τα ίδια σχεδόν έμπειρα παιδιά της πρώτης ομάδας είναι μερικά από τα επιτεύγματα που συνεχίζουμε να καμαρώνουμε.

Όλα αυτά τα χρόνια στηριχθήκαμε ως ομάδα στα ιδια 5 στοιχεία
ΔΟΥΛΕΙΑ-ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ-ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ-ΟΡΑΜΑ-ΥΠΟΜΟΝΗ

Με αυτά θα συνεχίσουμε έχοντας πάντα εσάς δίπλα μας και αναζητώντας όλο και περισσότερο την βοήθειά σας παντού.

Για την δύσκολη επίσης φετινή χρονιά θέλω να ξαναευχαριστησω πρώτα από όλα τον Πρόεδρο μας Γιακουμή Τάσο που μας οδήγησε για δεύτερη χρονιά από την αρχή μέχρι το τέλος, αυτούς που μου δείξανε τι σημαίνει να αγαπάς τον Θησέα τον Τσέλιο Σήφη, Τσέλιο Χρήστο και όλα τα μέλη της διοίκησης και τους φίλους και χορηγούς της ομάδας μας καθώς για άλλη μια χρονιά τον Βασιλάρα τον Παναγιώτη που πρόσφερε ανιδιοτελως τις απαραιτητες όσο και αχρείαστες να είναι ιατρικες του εμπειρίες στους αγώνες της ομάδας μας και όχι μόνο.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή αναγεννητη της ομάδας μας Χατζηαναστασίου Βλάσση ,τον γυμναστή μας Λελεκίδη Μιχάλη τον βοηθό προπονητή σε Ανδρικό και Εφηβικό Τσελιο Γιάννη και τον αναβαθμισμενο σε ρόλο και υπηρεσίες Γενικό Αρχηγό και συνδετικό κρίκο διοίκησης και παιχτών Μαντόπουλο Παναγιώτη καθώς και τον επι σειρά ετών φροντιστή μας ΒΕΖΥΡΗ και τον φυσικό θεραπευτή της ομάδας Βαγγέλη Μεγαπανο για τις πολύτιμες υπηρεσίες του . Επισης ευχαριστώ τον Μεγάλο Νίκο Αμπαρτζιδη προπονητή τερματοφυλακων που ήρθε φέτος και εκτόξευσε τον τεράστιο Φανη Κατσουλη και τους άλλους τερματοφυλακες μας με την δουλειά του και το ήθος του.

Ευχαριστώ τους παιχταράδες μας που μας κάνανε μάγκες και συνεχίζουν να μεγαλώνουν την ιστορία του συλλόγου μας του ΘΗΣΈΑ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ χρειάζεται ξανά και ξανά στους 4 καπετάνιους της ακαδημίας μας κ.Ευαγγελόπουλο Γιάννη ,Τσέλιο Γιάννη,Χαρακτίδη Αλέξανδρο,Ανδρεαδάκη Μπάμπη για την άψογη συνεργασία της πρώτης ομάδας με τις ακαδημίες κάτι που άρχισε κιόλας να φαίνεται με την χρησιμοποιήση τουλάχιστον 10 αθλητών γεννημενων από το 2001 έως 2003 στην ανδρική ομάδα.

Η “πορεία της ομάδας πρέπει να συνεχιστεί και με απαρχή τις εκλογές του συλλόγου μας αρχές Ιουνίου καλούμε και λέμε σε όποιον θέλει να έρθει για να μεγαλώσουμε αυτή τη παρέα θα είναι ευπροσδεκτος. Τέλος ευχαριστώ προσωπικά όλους στον σύλλογο για αυτά που έχω πάρει από την ΘΗΣΕΑΡΑ όλα αυτά τα χρόνια και ευχαριστώ την γυναίκα μου και τα δύο μου παιδια για την υπομονή που δείχνουν για τον χρόνο που τους έχω στερήσει τον εαυτό μου από δίπλα τους αυτά τα 4 χρονια με την ενασχόληση μου με αυτό που αγαπώ την ΟΜΆΔΑ ΜΑΣ.

Κώστας Τρίμμης