Κώστας Τσουρός: Απολογήθηκε για τη διαμάχη του με τον Αλέξη Γεωργούλη (βίντεο)

Καλεσμένος στη χθεσινή εκπομπή του «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης και μίλησε για την πορεία του στην Ευρωβουλή αλλά και τις δηλώσεις που κατά καιρούς παρερμηνεύονται.

Ο Κώστας Τσουρός τοποθετήθηκε λέγοντας: «Αν σχολιάσουμε την τελευταία σου δήλωση με τα 25.000 και…» με τον Αλέξη Γεωργούλη να του απαντά: «Ποια ήταν η τελευταία μου δήλωση ξέρεις;».
Στον αέρα της εκπομπής εκτυλίχθηκε μια έντονη διένεξη ανάμεσά τους με τον Κώστα Τσουρό να δεσμεύεται ότι θα ακούσει το απόσπασμα των δηλώσεων και θα επανέλθει.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής ο γνωστός δημοσιογράφος απολογήθηκε on air εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη: «Θέλω να πω κάποια πράγματα για να τα ξεκαθαρίσω, γιατί έγινε χθες αυτή η αμήχανη στιγμή και ήταν ατυχής στιγμή και δεν έπρεπε να γίνει. Το κακό ξεκίνησε από την αρχή, γιατί εγώ δεν εξέφρασα ακριβώς αυτό που είχα στο μυαλό μου στον Αλέξη Γεωργούλη.

Δηλαδή εγώ είχα ακούσει που έλεγε τα έξοδα για το γραφείο, αυτό είχα ακούσει και εκεί ήταν η ένστασή μου. Χθες, λοιπόν, πάνω σε αυτή την αμηχανία, δεν μπορούσε να καταλάβει τι εννοώ και ακούστηκε σαν να λέω κάτι άλλο. Εμένα η έντασή μου ήταν ότι έλεγε μισθό τα έξοδα γραφείου.

Μετά μίλησα στο τηλέφωνο με τον Αλέξη Γεωργούλη ακούσαμε όλη τη συνέντευξη, όπου εγώ ερμήνευσα αυτό που είπε ο Αλέξης Γεωργούλης, ότι έλεγε μισθό τα έξοδα γραφείου. Ο Αλέξης Γεωργούλης μου είπε ότι ήταν ξεκάθαρο, ότι δεν εννοούσε αυτό και ότι εννοούσε κάτι άλλο και αν ακούσεις την συνέντευξη στην συνέχεια σε άλλο σημείο ξεκαθαρίζει τι εννοεί.

Οπότε στο συγκεκριμένο κομμάτι ήταν θέμα ερμηνείας δικής μου. Ο Αλέξης είπε κάτι άλλο και εγώ το ερμήνευσα διαφορετικά με βάση αυτό που άκουσα. Ωστόσο λύθηκε το θέμα. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην θεωρεί ο Αλέξης και κανένας ότι υπάρχει εμπάθεια. Το θέμα είναι ότι επειδή ο Αλέξης Γεωργούλης τυγχάνει να είναι και πολιτικός, για μένα ένας πολιτικός πρέπει να κρίνεται πιο αυστηρά. Για αυτό ήταν η στάση μου τέτοια, αλλά από εκεί και πέρα λύθηκε με τον Αλέξη. Αυτά».

znews.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.