Κράξιμο από Μαντώ: Ο τζάμπας “πέθανε”! «Δεν θα με δείτε στην τηλεόραση γιατί δεν δέχτηκαν να με πληρώσουν»

Με μια ανάρτησή της στα προσωπικά της social media, η Μαντώ έκανε γνωστό ότι αρνήθηκε να λάβει μέρος σε γνωστή εκπομπή επειδή δεν δέχθηκαν να την πληρώσουν.

 

Η γνωστή τραγουδίστρια αιτιολόγησε την απόφαση αυτή κάνοντας λόγο για την απόφαση του σωματείου των Ελλήνων να αμείβονται, λόγω της πανδημίας και της καραντίνας, οι τραγουδιστές που συμμετέχουν σε τέτοιου είδους εκπομπές.

Διάβασε όσα έγραψε η Μαντώ:

Παρ’ όλη την απόφαση του σωματείου Ελλήνων τραγουδιστών να αμειβόμαστε για την συμμέτοχη μας σε μουσικές εκπομπές, δεν τηρείται αυτό ούτε από τα τηλεοπτικά κανάλια, ούτε δυστυχώς από τους συνάδελφους!!
Όχι λοιπόν ,δεν θα με δείτε στην γνωστή τηλεοπτική εκπομπή που θα κάνει αφιέρωμα στα 80s 90s και κάθονται όλοι στη σειρά στο μακρύ τραπέζι, γιατί δεν δέχτηκαν να με πληρώσουν. Ούτε καν μια συμβολική αμοιβή. Ας πάνε λοιπόν οι υπόλοιποι συνάδελφοι. Πάντοτε θα υπάρχουν άτομα προς εκμετάλλευση.. Μόνο που έτσι δεν θα γίνει ποτέ καμία αλλαγή.

Παρ’ όλη την απόφαση του σωματείου Ελλήνων τραγουδιστών να αμειβομαστε για την συμμετοχη μας σε μουσικές εκπομπές, δεν…

Δημοσιεύτηκε από Mando Stamatopoulou στις Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021

tlife.gr

Δείτε ακόμα:  Με σηκωμένη τη γροθιά ο Δεληβοριάς στέκεται στο πλευρό των θυμάτων & δηλώνει «είμαστε όλοι επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι»