Κρεοπωλείο Σαραγούδας: Αναλαμβάνουμε το ψήσιμο των κρεάτων για κάθε εκδήλωση

Δεν πρόκειται απλά για ένα κρεοπωλείο, αλλά για meat & grill! Ο Σαραγούδας στην Διασταύρωση Ραφήνας έφερε μια νέα πρόταση που ήρθε για να διευκολύνει τη ζωή μας και συνδυάζει αυτό που μέχρι χθες ευχόμασταν: Ποιοτικό κρέας και κάποιον να μας το ψήνει!

Ψητοπωλείο μέσα στο κρεοπωλείο! Αυτό ακριβώς κάνει το κρεοπωλείο Σαραγούδας: καινοτομεί, προσφέροντας την ευκολία του ψησίματος χωρίς να στερεί την επιλογή της ποιότητας! Και επιπλέον αναλαμβάνει κάθε εκδήλωση που πρόκειται να κάνετε, σε ότι αφορά βεβαίως στο… κρεατικό!

Ενώ λοιπόν ψωνίζεις από το κρεοπωλείο παίρνεις και το πακέτο σου, είτε πρόκειται για το κρέας που μόλις διάλεξες και στο ψήνουν είτε για την έτοιμη δική τους πρόταση. Παράλληλα μπορείς να παραγγείλεις οτιδήποτε θες για την εκδήλωση που ετοιμάζεις, είτε πρόκειται για ένα απλό τραπέζι, είτε για μια μεγάλη επίσημη γιορτή, όπως είναι βάφτιση, γάμος, επέτειος κλπ. Εσείς με ένα τηλέφωνο λύνεται το «πρόβλημά» σας. Από κει και πέρα τα αναλαμβάνει ο Σαραγούδας.

Καλύπτουμε όλες τις εκδηλώσεις και κάθε είδους δεξίωση, με την ευθύνη και την… σφραγίδα του  καταστήματος. Αναλαμβάνουμε το ψήσιμο του κρέατος της επιλογής σας και την μεταφορά τους στο χώρο σας, με άκρως κατάλληλα μέσα και επαγγελματισμό, και καλύπτοντας κάθε ποσότητα.

Για απαιτητικούς καταναλωτές

Το κρεοπωλείο προσφέρει σε άριστες τιμές εξαιρετικής ποιότητας κρέατα, από επιλεγμένους παραγωγούς σε κάθε σημείο της Ελλάδας. Εδώ θα βρείτε ιδιαίτερες γεύσεις και όλη την ποικιλία κρεάτων που επιθυμείτε.

Μπορείτε να ενημερωθείτε και για τις σπέσιαλ μαγειρικές προτάσεις του κ. Κώστα που όσοι έχουν δοκιμάσει, έχουν να λένε…

Η άριστη ποιότητα των κρεάτων μας, η καταλληλότητα των φούρνων, η τεράστια εμπειρία μας και η προσωπική μας φροντίδα και επίβλεψη, εγγυώνται ένα αποτέλεσμα που θα σας εντυπωσιάσει.

Σαραγούδας

(στη Διασταύρωση Ραφήνας)

Τηλέφωνα για παραγγελίες και delivery: 22940 78980 και 6874 155437

 

Διαβάστε επίσης